A 330 Extra Kronenflex® skæreskiver til Stål

to forstærkningsnet af glasfiber
Egenskaber
Klasse Extra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Aluminium
Støbejern
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Låsesmed
Opførelse af byggeri og anlægsarbejde
Stålkonstruktion
Vejanlæg

A 330 Extra - Kronenflex stor skæreskive til metal

Med Kronenflex stor skæreskive A 330 Extra tilbyder Klingspor et højtydende slibemiddel til bearbejdning af metal. Specifikt anvendes skiven til skæring af

  • stål,
  • rustfrit stål,
  • aluminium og
  • støbejern.

Skæreskiven i præstationsklassen Extra overbeviser med sin høje aggressivitet og giver en lang levetid. Professionelle brugere sætter pris på dette, og også gør-det-selv-folk kan realisere deres projekter optimalt med dette værktøj. Med dette produkt lægger Klingspor vægt på et afbalanceret forhold mellem attraktiv pris og stærk ydelse.

Kronenflex stor skæreskive med et bredt anvendelsesområde

A 330 Extra skæreskive anbefales til alle gængse profiler og har derfor et bredt anvendelsesområde i praksis. Den kan anvendes på alle gængse skæremaskiner (afklipningssav). På bænkmaskinen opnår skiven sin bedste præstation indenfor håndværk og industri og forstår også at overbevise den krævende fagmand. Resultater af højeste kvalitet kan opnås pålideligt. På etiketten finder brugeren vigtige oplysninger om den optimale anvendelse af skiven på maskinen. Dette omfatter den maksimale arbejdshastighed, ved hvilken disken kan anvendes.

Råmaterialer af høj kvalitet, bedste ydeevne i praktisk brug

Klingspor anvender kun de bedste råmaterialer til hver Kronenflex stor skæreskive. Dette gælder også for A 330 Extra. Bindingen og korntypen er perfekt afstemt og slides jævnt i praktisk brug. Det syntetisk fremstillede slibekorn er særligt skarpt og holdbart og spiller en afgørende rolle for disse topprodukters fremragende ydeevne. Glasvæv tjener som forstærkende indsats for at forbedre skiven til højere sidebelastninger. Klingspor-skæreskiver er også overbevisende med hensyn til sikkerhed: De er testet i henhold til oSa's retningslinjer og opfylder den europæiske sikkerhedsstandard EN 12413.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.