A 346 Extra Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål, Stål

Fri for jern, svovl og klor
Egenskaber
Klasse Extra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Aluminium
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skæreskiver A 346 Extra

Kronenflex skæreskiver A 346 Extra giver professionelle brugere den bedste ydelse ved skæring af aluminium, rustfrit stål og stål. Styrkerne omfatter

  • høj aggressivitet,
  • lang levetid og
  • øget hårdhed.

Alle disse er ideelle forudsætninger for universel anvendelse inden for metalbearbejdning. Til fordelene hører også lav gratdannelse. Skiverne er desuden jern-, svovl- og klorfri. Grundlæggende er denne skæreskive fremragende til skæring af tynde materialer som f.eks. profiler og rør. På dette anvendelsesområde nyder gør-det-selv-folket også godt af de fremragende egenskaber ved Kronenflex-skæreskiverne.

Bedste ydeevne, høj sikkerhed

Klingspors Kronenflex-skæreskiver tilbyder produkter med den bedste ydeevne, som også er sikre at bruge. Til de afgørende præstationsegenskaber hører brugen af en kalcineret, kubisk korund. Denne korntype er selvskærpende. Desuden satser Klingspor på en forstærkning af skiven med glasfiber, hvilket resulterer i en væsentlig forbedring af stabiliteten ved sidebelastning. Alle Klingspor-skæreskiver opfylder de strenge oSa-retningslinjer og overholder sikkerhedsstandarden EN 12413. Hvis skiven anvendes på vinkelsliberen i det angivne hastighedsområde, resulterer dette i et højt sikkerhedsniveau i praksis.

Kronenflex-skæreskiver i kvalitetsklassen Extra

Klingspor tilbyder Kronenflex-skæreskiver af høj kvalitet i kvalitetsklassen Extra til universel brug med det bedste pris-ydelsesforhold. Det gør også skæreskiverne i denne ydelsesklasse interessante for private brugere. Alle vigtige oplysninger til optimal anvendelse af skæreskiven er trykt tydeligt på etiketten. Hvis A 346 Extra-skæreskiverne opbevares på et tørt sted, bevares den oprindelige høje kvalitet på lang sigt. Det er derfor muligt, uden problemer, at opbevare skæreskiver til brug i en længere periode.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.