A 36 TZ Special Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål

Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skæreskiver A36 TZ Special

Kronenflex skæreskiver i ydelsesklassen Special er kendetegnet ved en høj skæreydelse og en lang levetid. De er optimeret til bearbejdning af

  • rustfrit stål og
  • stål

. Disse skæreskiver er egnede til brug på en håndholdt vinkelsliber. De holder deres høje aggressivitet under materialeaftagning selv med et relativt lavt kontakttryk.

Fordelene ved Kronenflex-skæreskiverne

Den optimale koordinering af den anvendte korntype med bindingen sikrer høj aggressivitet og lang levetid for disse skæreskiver. Da slibekornet er syntetisk, er det af en konstant høj kvalitet. Kronenflex-skæreskiver er inddelt i tre klasser: Extra, Supra og Special. Special-kategorien opfylder også de højeste krav til materialebearbejdning, ikke kun til rustfrit stål. Alle skæreskiver opfylder de europæiske sikkerhedsstandarder og er testet i henhold til oSa's retningslinjer.

At finde den rigtige skæreskive

Et optimalt arbejdsresultat opnås kun med de rigtige skæreskiver til det pågældende materiale og den anvendte vinkelsliber. Kronenflex-skæreskiverne er farvekodet til orientering. Til bearbejdning af rustfrit stål er skiverne med den blå farve på etiketten beregnet til bearbejdning af rustfrit stål. Et andet vigtigt kriterium er den korrekte hårdhed af skiven. Her gælder følgende: Jo hårdere materiale, der skal bearbejdes, jo blødere skal bindingen af kornet i slibeskiven være. Hvis bindingen er for hård, opstår der for meget varme under arbejdet. Resultatet er, at det materiale, der skal skæres, bliver blødt og fedtet, sætter sig på slibekornet, og skiven bliver glaseret. Den skal udskiftes meget hurtigere. Den rigtige skærehastighed er også vigtig for et godt resultat og en lang levetid for skiven. Den mest gunstige hastighed er en hastighed, der ligger lige under den pågældende skives maksimalt tilladte hastighed.

Sådan bruger du skæreskiver korrekt

Godt at vide: Skæreskiver har også en udløbsdato. Den er altid trykt på metalringen på Kronenflex-skæreskiver fra Klingpsor. Når denne dato er udløbet, må skiverne ikke længere bruges. Før skiven sættes i vinkelsliberen , skal den kontrolleres for skader. Af sikkerhedshensyn må beskadigede skæreskiver ikke længere anvendes, og den maksimalt tilladte hastighed må ikke overskrides.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.