A 46 TZ Special Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål, Stål

Fri for jern, svovl og klor
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skæreskive A 46 TZ Special til rustfrit stål

Kronenflex skæreskive A 46 TZ Special er designet til krævende opgaver og skærer i materialer som

  • stål og
  • rustfrit stål.

Af fordele ved dette produkt kan nævnes den høje standtid. Det er en skæreskive til professionelle anvendelser med en høj aggressivitet og hårdhed. Produktet er fri for jern, svovl og klor. A 46 TZ Special fås i lige og buet design og i forskellige diametre, der passer til forskellige vinkelslibere.

Special skæreskive til krævende opgaver

Når det drejer sig om bearbejdning af rustfrit stål, er A 46 TZ skæreskive et fremragende valg. Denne skive i kvalitetsklassen Special er et højtydende produkt til specielle opgaver, der takket være det syntetisk fremstillede slibekorn giver fremragende skæreevne. Kunstige slibekorn viser kun lavt slid og homogene resultater. Dette værdsættes af den professionelle bruger såvel som af gør-det-selv brugeren. Klingspor anvender også udelukkende råmaterialer af høj kvalitet til sine harpikser og fyldstoffer. Det betyder, at brugeren altid opnår de bedste resultater i den daglige praksis.

Bedste ydeevne, dokumenteret sikkerhed

Foruden høj ydeevne spiller sikkerhed under brug en afgørende rolle for Klingspor. A 46 TZ Special skæreskive er ligesom alle andre skæreskiver i sortimentet blevet grundigt testet i overensstemmelse med oSa's retningslinjer. Desuden er alle sikkerhedskrav opfyldt, som defineret i EN 12413. Korrekt håndtering er en forudsætning for et højt sikkerhedsniveau. Brugeren bør altid betjene skiven lige under den angivne maksimale hastighed. Dette sikrer, at skiven ikke hopper eller bliver for slidt. Desuden må skæreskiverne kun belastes i radial retning, og der skal være et kontakttryk, der er tilpasset materialet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.