A 46 VZ Special Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål, Stål

Fri for jern, svovl og klor
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skære og skrubskiven (Duplex) A 46 VZ Special til krævende opgaver

Kronenflex skære- og skrubskive A 46 VZ Special er det perfekte supplement til arbejdet med vinkelsliberen. Det særlige ved denne Kronenflex skære og skrubskive er dens høje hårdhed og aggressivitet. Den er derfor ideel til bearbejdning af

  • rustfrit stål,
  • stål og
  • ikke-jernholdigt metal.

Takket være sin specielle sammensætning giver skrubskiven A 46 VZ Special optimale egenskaber til skæring og til lette grovbearbejdninger. Ved brug af denne Kronenflex skrubskive spares der således et værktøjsskift og dermed værdifuld bearbejdningstid.

Høj standtid for effektive arbejdsresultater

Ud over kombinationsmulighederne med A 46 VZ Special skive til skæring og grovbearbejdning bidrager dens høje standtid også til arbejdseffektiviteten. Jo længere levetid et slibemiddel har, jo længere kan det bruges. Dette gør værktøjslevetiden til et andet vigtigt kriterium for sjældne værktøjsskift. Samtidig sikrer denne egenskab en ensartet ydelse og arbejdsresultater i hele brugsperioden. Levetiden for Kronenflex skære- og skrubskiver bestemmes af en præcis kombination af slibekornets kvalitet og tæthed samt bindingsmaterialets sammensætning og struktur. Kronenflex skiver til skæring og slibning fra Klingspor har en særlig formel, der opfylder dette krav.

Høj hårdhed og aggressivitet for optimal slibeevne

En høj hårdhed og aggressivitet af slibe- og skæreværktøjer er garantien for den særlige skærevenlighed. Ved slibning måles værktøjets aggressivitet ved den mængde materiale, der fjernes pr. tidsenhed. Slibekornets egenskaber og kvalitet samt dets integration i underlaget er også vigtige forudsætninger for slibeadfærdens aggressivitet. Aggressive slibeværktøjer bidrager til kortere bearbejdningstider på grund af den hurtige materialeaftagning. Hårdhed er en indikator for materialeaftagning på emner af bløde materialer. Jo hårdere slibeværktøjet er, jo bedre er det egnet til skæring og slibning af bløde eller hårde materialer som rustfrit stål. Kronenflex skrub- og skæreskiver fra Klingspor giver således ideelle betingelser for gode arbejdsresultater og korte bearbejdningstider.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.