A 60 Extra Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål, Metal universal

Egenskaber
Klasse Extra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skæreskiver A 60 Extra

Kronenflex skæreskiver A 60 Extra er kendetegnet ved et meget godt forhold mellem pris og ydelse. Skiverne er beregnet til brug på vinkelslibere. De anvendes især af

  • låsesmede,
  • i anlægsbyggeriet,
  • i stålbyggeriet og
  • til reparationsarbejde

. Med en tykkelse på 1,0 mm er disse skæreskiver ekstremt tynde. De er derfor perfekte til afkortning af tynde rør eller til skæring af metalplader og profiler. Med et lavt kontakttryk opnås en høj arbejdshastighed med Kronenflex skæreskiver. Produkterne er optimeret til bearbejdning af rustfrit stål og metal.

Egenskaber for Kronenflex skæreskiver A 60 Extra

Den relativt hårde skæreskive har en høj aggressivitet og en lang levetid. Den lave skivetykkelse på 1,0 mm resulterer i en lav gratdannelse. Den termiske belastning på emnet og skiven forbliver også minimal. For at give disse Kronenflex-skæreskiver den nødvendige stabilitet er de forstærket med glasfibervæv. Aluminiumoxid-slibekornene sidder mellem de enkelte lag af glasfibervævet. Aluminiumoxid, såkaldt korund, danner et blokagtigt korn af uregelmæssige krystaller. Det er hårdt og sejt. Da der kun anvendes syntetisk fremstillet korund, sikrer Klingspor en ensartet kvalitet på hver enkelt skive.

Hvad du skal være opmærksom på ved brug af A 60 Extra

For at opnå et optimalt sliberesultat er den hastighed, der anvendes på vinkelsliberen, og kontakttrykket under arbejdet afgørende. Klingspor angiver en maksimalt tilladt hastighed for hver af Kronenflex-skærekiverne. Af sikkerhedshensyn må denne ikke overskrides. Brugerne opnår de bedste sliberesultater ved en hastighed, der ligger lige under den maksimalt tilladte specifikation. Hvis hastigheden er for lav, hopper skæreskiven lidt. Dette medfører, at skivens skærekant slides ujævnt, hvilket kan forværre arbejdsresultatet og i værste fald gøre skiven ubrugelig. Kontakttrykket skal vælges således, at skiven bevæger sig hurtigt gennem materialet. Hvis kontakttrykket er for lavt, vil dette hurtigt føre til høje temperaturer på grund af en længere skæretid. Hvis specifikationerne for kontakttryk og maksimal hastighed overholdes, opnår professionelle og gør-det-selv-folk optimale arbejdsresultater med A 60 Extra.

Nulstil alle filtre
Diameter/mm Tykkelse/mm Hul/mm Form Vmaks m/s Maks. o/min Konstruktionsform
115
Diameter
1
Tykkelse
22,23
Hul
H
Form
80
Vmaks
13.300
Maks. o/min
Lige
Konstruktionsform
125
Diameter
1
Tykkelse
22,23
Hul
H
Form
80
Vmaks
12.200
Maks. o/min
Lige
Konstruktionsform

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.