A 60 Extra Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål, Metal universal

Egenskaber
Klasse Extra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex A 60 Extra - tynd skæreskive til rustfrit stål og metal

A 60 Extra er en tynd skæreskive til bearbejdning af materialer som

  • rustfrit stål og
  • metal.

Produktets særlige styrker er bl.a. minimal gratdannelse og lav termisk belastning. Klingspor's skære- og slibeprodukter i Extra-ydelsesklassen er generelt overbevisende på grund af deres fremragende pris/ydelsesforhold. De her præsenterede skæreskiver fås i salgsdisplay med fem dåser hver. Der er ti skiver i hver dåse med gennemsigtigt låg.

Bedste ydelse ved skæring af metal og rustfrit stål

Den tynde A 60 Extra skæreskive har mange fordele. Disse omfatter den gode aggressivitet og levetid samt hårdheden af dette skæremiddel. Hvad der taler til produktets fordel er den perfekte tilpasning af den anvendte binding til anvendelsen. Klingspor anvender et syntetisk fremstillet korn i alle sine produkter. Disse korntyper udviser overlegne egenskaber med hensyn til mange faktorer såsom holdbarhed eller ensartethed i skæreadfærd. Professionelle brugere kan altid stole på Kronenflex skæreskiven A 60 Extra og forvente homogene resultater. Klingspor tilbyder dette produkt i Extra-klassen til universelle anvendelser, så der er mulighed for en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Bevist sikkerhed ved korrekt brug

Hver skæreskive i Klingspor-sortimentet er konstrueret til en bestemt maksimal arbejdshastighed og en maksimalt tilladt omdrejningshastighed. Brugeren finder de tilsvarende oplysninger tydeligt trykt på etiketten og dækbladet. Det betyder, at det med et enkelt blik er klart, hvordan slibeværktøjet skal håndteres korrekt. Det er afgørende, at der vælges den optimale hastighed for skæreskiverne. Denne bør ligge umiddelbart under den angivne maksimale arbejdshastighed. Dette giver det bedste forhold mellem slidmængde og skiveslid under praktisk brug. Desuden skal skivens angrebsvinkel i radial retning være vinkelret på arbejdsemnet.