A 60 N Supra Kronenflex®-skæreskiver til Aluminium

Egenskaber
Klasse Supra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Aluminium
Stål
Anvendelsesområder
Beslagproducent
Båd- og skibsbyggeri
Vindues- og dørkonstruktion

Kronenflex A 60 N Supra - tynd skæreskive til aluminium

A 60 N Supra er en tynd skæreskive, der effektivt forhindrer udtværing og tilstopning på grund af sin specielle sammensætning. Skæreskiven er velegnet til bearbejdning af

  • aluminium og
  • stål.

A 60 N Supra er specielt udviklet til daglig brug på vinkelsliberen og overbeviser med lav gratdannelse og høj aggressivitet og med en levetid, der ligger over gennemsnittet. Den tynde skæreskive fås i forskellige diametre. Den er velegnet til brug i kommercielle miljøer såvel som til hobbybrugere.

Velegnede skæreskiver til et bredt anvendelsesområde

Den tynde skæreskive A 60 N hører til Supra-kvalitetsklassen. I denne kategori tilbyder Klingspor optimerede produkter til krævende anvendelser. En fremragende levetid og en høj skæreydelse kendetegner disse produkter. Derudover findes der skæreskiver til universel brug og specielle anvendelser i kvalitetsklasserne Extra og Special. Alle skiver til brug på vinkelsliberen har glasfiber, der som forstærkende indsats bidrager til en væsentlig forbedring af stabiliteten. Glasfiberen er vigtigt, især når skæreskiven udsættes for store sidebelastninger. Den tynde skive, der præsenteres her, er baseret på et tilsvarende tyndt stof, så der opnås et højt indhold af slibekorn.

Bedste korntyper til de bedste resultater

Klingspor anvender kun syntetisk fremstillede slibekorntyper, der giver de bedst mulige resultater. Brugeren nyder godt af den konstant høje kvalitet over en lang anvendelsesperiode og af en forudsigelig slid- og skæreadfærd. Den tynde skæreskive fra Klingspor-sortimentet opnår sin optimale ydelse, når den anvendes umiddelbart under den maksimalt tilladte arbejdshastighed. Et tilstrækkeligt højt kontakttryk gør skæretiden så kort som muligt. På denne måde opnår brugeren de bedste resultater, skåner den tynde skæreskive og bidrager til sin egen sikkerhed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.