A 630 N Supra Kronenflex® skæreskiver til Stål

et forstærkningsnet af glasfiber
Egenskaber
Klasse Supra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Aluminium
Støbejern
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Låsesmed
Opførelse af byggeri og anlægsarbejde
Stålkonstruktion
Vejanlæg

A 630 N Supra - Kronenflex stor skæreskive til metal

Med Kronenflex stor skæreskive A 630 N Supra opnår alle håndværkere professionelle resultater. Slibemidlet opfylder de højeste krav og anvendes primært til materialer som

  • stål,
  • rustfrit stål,
  • aluminium og
  • støbejern

. Det er her, at produktet opnår sin bedste ydeevne. Denne skæreskive er nyttig til bearbejdning af metal - især til vedligeholdelses- og reparationsarbejde, til metalkonstruktion og til brug i låsesmedier. Klingspor tilbyder sine store skæreskiver i forskellige udformninger, der passer til ethvert anvendelsesområde. Dette gælder også for A 630 N Supra. Det gør den til et velegnet produkt for erfarne professionelle brugere og den ambitiøse gør-det-selv-bruger.

Kronenflex stor skæreskive med den bedste ydeevne

Denne Kronenflex stor skæreskive i Supra-ydelsesklassen overbeviser med mange fordele. Hertil hører den særlige hårdhed, den høje aggressivitet og den lange levetid. Produktet har sine fremragende egenskaber takket være brugen af korund som korntype. Denne gennemprøvede korntype fremstilles syntetisk og viser i praktisk brug en ensartet ydelse og en høj materialeaftagning. Til bindingen anvender Klingspor en syntetisk harpiks af høj kvalitet, som harmonerer fremragende med korund. Begge materialer er tilpasset hinanden på en sådan måde, at de udviser en homogen slidadfærd.

Alsidig skæreskive

Klingspor lægger stor vægt på, at de store skæreskiver, der tilbydes, som f.eks. A 630 N Supra, kan anvendes på så mange kommercielt tilgængelige værktøjer som muligt. Dette gælder også de skæremaskiner, der anvendes i håndværk og industri. Alle bærbare skæremaskiner med en effekt på op til 3 kW er egnede til at holde skiven, ligesom den stationære bordmaskine. Skæreskiven er derfor yderst universel.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.