A 646 R Supra Kronenflex®-skæreskiver til Stål

Fri for jern, svovl og klor
Egenskaber
Klasse Supra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

A 646 R Supra - Kronenflex skæreskiver INOX til stål

Til bearbejdning af materialer som

  • stål og
  • rustfrit stål

er Kronenflex skæreskiver INOX er det bedste valg. Klingspor tilbyder dette produkt til universel metalbearbejdning i et bredt udvalg af diametre, så det passer til enhver opgave. Skæreskiven har en række forskellige styrker og er f.eks. fri for jern, svovl og klor. Den professionelle bruger er lige så afhængig af dette produkt som den kræsne gør-det-selv-bruger. En 646 R Supra kan anvendes på alle kommercielt tilgængelige vinkelslibere.

Skære- og slibemidler af højeste kvalitet: A 646 R Supra

Kronenflex-skæreskiver INOX imponerer med en høj fremstillingskvalitet og anvendelse af de bedste materialer. Dette omfatter en selvskærpende kalcineret korund. Denne korntype opnår en enorm aggressivitet ved skæreopgaver som f.eks. ved skæring af massivt stålmateriale. Dette gør det muligt at udføre professionelt arbejde hurtigt. Værktøjets levetid er også fremragende - ligesom hårdheden. For at imødekomme en potentiel sidebelastning er skiven udstyret med glasfiber som forstærkende indsats. Dette forbedrer stabiliteten afgørende. A 646 R i Supra-ydelsesklassen er optimeret til forskellige anvendelsesområder og overbeviser i alle positioner med fremragende skæreydelse.

Sikkert arbejde, lang holdbarhed

Alle Kronenflex-skærskiver INOX er konstrueret til et bestemt hastighedsområde. Brugeren finder oplysninger om dette og andre ydelsesdata trykt direkte på etiketten. Et højt sikkerhedsniveau er sikret ved produktion i overensstemmelse med oSa-retningslinjerne og overholdelse af den relevante euro-sikkerhedsstandard EN 12413. Ved opbevaring bør produktet ikke udsættes for øget luftfugtighed. Ved optimal opbevaring kan brugeren forvente en lang levetid.