A 660 R Supra Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål, Stål

Fri for jern, svovl og klor
Egenskaber
Klasse Supra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skæreskiver A 660 R Supra til rustfrit stål

Kronenflex skæreskiver A 660 R Supra overbeviser med en fremragende skæreydelse og er designet til brug på materialer som

  • rustfrit stål og
  • stål.

Her opnår skæreskiven Supra i præstationsklassen sine bedste resultater. Produktet har en meget høj aggressivitet, overbeviser med en fremragende standtid og tilbyder de bedste egenskaber med hensyn til hårdhed. Skæreskiven er jern-, svovl- og klorfri og er kendetegnet ved sin lave gratdannelse. Det betyder, at der altid kan opnås professionelle resultater i den praktiske anvendelse. Alle, der leder efter en skæreskive til krævende opgaver, kan med fordel anvende et Klingspor-produkt. Klingspor tilbyder skæreskiver i ydelsesklassen SUPRA og A 660 R i forskellige diametre og udformninger.

Bedste resultater ved daglig brug

Med A 660 R Supra har Klingspor et optimeret produkt i sin portefølje, som anvendes inden for mange områder. Som med alle andre Klingspor skæreskiver og slibemidler anvendes der et syntetisk fremstillet korn. Dette sikrer den bedste kvalitet, langvarig brug er mulig og der opnås meget ensartede resultater. Dette er afgørende forudsætninger for at opnå professionelle arbejdsresultater. Desuden garanteres der med A 660 R høje sikkerhedsstandarder, herunder overholdelse af den europæiske sikkerhedsstandard DIN EN 12413 og oSa-retningslinjerne.

Skæreskive med overlegne egenskaber

Med 1,0 mm er A 660 R Supra en af de tynde skæreskiver. Her anvendes et tilsvarende fint glasvæv som forstærkende indsats. På denne måde opnås, også med en sådan skive, en høj andel af slibekorn. Klingspor tilbyder således fremragende præstationsværdier med hver af sine skiver i kvalitetsklassen SUPRA. Både den professionelle og gør-det-selv-folket vil drage fordel af disse positive egenskaber ved deres håndværksprojekter.

Nulstil alle filtre
Diameter/mm Tykkelse/mm Hul/mm Form Vmaks m/s Maks. o/min Konstruktionsform
125
Diameter
1
Tykkelse
22,23
Hul
H
Form
80
Vmaks
12.200
Maks. o/min
Lige
Konstruktionsform

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.