A 930 N Special Kronenflex® skæreskiver til Stål

et forstærkningsnet af glasfiber
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Aluminium
Støbejern
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Låsesmed
Opførelse af byggeri og anlægsarbejde
Stålkonstruktion
Vejanlæg

Kronenflex stor skæreskive A 930 N Special - det professionelle værktøj

Kronenflex store skæreskive er specielt udviklet til brug på kap- og geringssave som bordmaskine med en effekt på mindre end 3 kW. Den er ideel til bearbejdning af

  • metal, aluminium, rustfrit stål og
  • støbejern.

Kronenflex stor skæreskive til høj effektivitet og sikkerhed

Specialskæreskive A 930 N til stål fås i forskellige store diametre til effektiv bearbejdning af stål i forskellige tykkelser samt massivt materiale. Med hensyn til arbejdssikkerhed skal det bemærkes, at en større diameter er ledsaget af et lavere omdrejningstal. Det er derfor vigtigt at kontrollere, om saven er egnet til det valgte værktøj, før man anvender Kronenflex stor skæreskive. Skæreskiven er specielt udviklet til Chop-saw modeller. For at opnå tilstrækkelig arbejdssikkerhed er det også vigtigt at sikre sig, at skæreskiven er intakt og ikke allerede har brud. Undgå kontakt med en roterende skæreskive. Stærke vibrationer kan beskadige skæreskiven og forårsage ulykker som følge heraf. Korrekt fjernelse af slibestøv og snavs er et andet vigtigt kriterium, når der arbejdes med bordmaskinen.

Korrekt skæring med Kronenflex stor skæreskive

En vigtig forudsætning for effektiviteten og sikkerheden ved arbejdet med Kronenflex stor skæreskive er overholdelse af den korrekte skærehastighed. Hvis hastigheden er for lav, kan skæreskiven hoppe. Som følge heraf slides skivens kanter ujævnt, og skiven beskadiges. Hvis hastigheden er for høj, slides skiven overdrevent meget. Hvis hastigheden er for høj, er der desuden en potentiel risiko for personskade. Den maksimale rotationshastighed og omdrejningshastighed er derfor angivet på etiketten på Klingspor-skæreskiverne.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.