A 946 TZ Special Kronenflex®-skæreskiver til Stål, Rustfrit stål

Fri for jern, svovl og klor Op til 40% mere ydeevne
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Ikke-jernholdigt metal
Støbejern
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skæreskive - A 946 TZ Special til rustfrit stål

Med Kronenflex skæreskive A 946 TZ Special tilbyder Klingspor endnu et produkt af høj kvalitet til bearbejdning af

  • stål,
  • rustfrit stål,
  • ikke-jernholdigt metal og
  • støbejern.

Skiven har mange fordele og er f.eks. fri for jern, svovl og klor. Kronenflex skæreskiver kan derfor anvendes universelt inden for metalbearbejdning og har en ekstra lang levetid indenfor alle anvendelsesområder. Det betyder, at arbejdet kan afsluttes hurtigt. Skæringstiderne er minimale. Desuden nyder brugeren godt af lav gratdannelse og marginal termisk belastning. Klingspor tilbyder dette produkt i ydelsesklassen Special til de mest krævende arbejderr inden for den kommercielle sektor.

Kronenflex-skæreskiver til enhver arbejdsopgave

Brugeren kan få Kronenflex-skæreskiven A 946 TZ Special i en lang række udgaver, der passer til mange daglige anvendelser. Forskellene ligger i diameteren på skæreskiven, som hos Klingspor fås i lige og buet form. Der skal dog altid tages hensyn til forskellene i den tilladte hastighed på vinkelsliberen. Alle relevante oplysninger om dette findes på etiketten. Skæreskiverne er pakket med 25 stk. i hver boks og kan opbevares i lang tid i Kronenflex-boks. Boksen giver optimal beskyttelse mod fugt, så skæreskivenes høje ydeevne altid bevares.

Skæreskiver til krævende specialanvendelser

A 946 TZ Special-skæreskiven er et højtydende produkt til specialanvendelser og giver den bedste ydelse inden for sit respektive anvendelsesområde. Klingspor anvender syntetisk korn i produktionen, hvilket giver ensartede sliberesultater selv på de mest krævende materialer. De anvendte harpikser og fyldstoffer er af lige så høj kvalitet som kornet. Klingspor afstemmer alle komponenter perfekt efter hinanden. Resultatet er høj stabilitet og fremragende skæreydelse. Desuden anvender Klingspor glasfiber som forstærkning for at beskytte skæreskiven mod høje sidebelastninger.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.