A 960 TZ Special Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål, Stål

Fri for jern, svovl og klor Op til 40% mere ydeevne
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

A 960 TZ Special - tynd skæreskive til rustfrit stål

Med A 960 TZ Special i Kronenflex Box tilbyder Klingspor en tynd skæreskive til bearbejdning af

  • rustfrit stål,
  • stål,
  • støbte materialer og
  • mineralske materialer.

Skiven er overbevisende med en særlig lang levetid og hårdhed. Et gratfrit snit er en af de andre fordele ved dette produkt, som primært henvender sig til professionelle brugere. Dette gør A 960 TZ Special til den bedst egnede skæreskive til krævende opgaver. Da skæreskiven er hård, jern-, svovl- og klorfri, kan de relevante stoffer ikke forurene emnet ved skærefladen.

Tyndt og rent snit under alle forhold

Den største fordel ved A 960 TZ Special er det tynde snit, som holder bearbejdningsområdet lille og bidrager til at holde den termiske belastning så lav som mulig. På grund af den lave varmeudvikling er risikoen for anløbning tilsvarende reduceret. Dette er en af de største udfordringer ved skæring af rustfrit stål. Samtidig er skiven meget stabil og pålidelig i brug på trods af sin lave tykkelse. Klingspor anvender specielle glasfibervæv til dette formål. Syntetisk korn med ensartede egenskaber gør dette produkt til en løsning af høj kvalitet til en lang række arbejdsområder.

Høj brugervenlighed, hurtigere skæring

Med A 960 TZ Special er det muligt at foretage snit i metal sikkert og rent. Produktet er også kendetegnet ved en fremragende brugervenlighed. Der opstår f.eks. kun meget lave vibrationer under bearbejdningen. Dette bidrager til mere præcise snit, da værktøjet er lettere at føre. Værktøjets levetid er blevet væsentligt forlænget ved hjælp af et optimeret limningssystem. For brugeren betyder det, at han kan skære hurtigere og behøver at skifte værktøjet sjældnere.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.