A 980 TZ Special Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål, Stål, Ikke-jernholdigt metal

Fri for jern, svovl og klor Op til 40% mere ydeevne
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Tynd skive A 980 TZ Special til rustfrit stål

Den tynde skive A 980 TZ Special er beregnet til brug på

  • rustfrit stål,
  • stål og
  • metal.

Skiven er fri for jern, svovl og klor og imponerer med ekstremt korte skæretider. Der kan opnås rene snit med enestående præcision. Desuden er den termiske belastning og gratdannelsen lav. I praksis betyder det, at der kræves meget mindre efterbearbejdning, hvilket også reducerer arbejdstiden. Skiverne er pakket i lufttætte Kronenflex-bokse med 25 stk. og er dermed altid beskyttet mod fugtindtrængning. Professionelle håndværkere og gør-det-selv-folk kan derfor forvente en ensartet ydelse på lang sigt.

Specialprodukt til krævende opgaver

Klingspor tilbyder Kronenflex-skæreskiven A 980 TZ i ydelsesklassen Special. Dette er et højtydende produkt, der garanterer den bedste skæreydelse og en fremragende levetid inden for det pågældende anvendelsesområde. Den høje aggressivitet skyldes, at skiven er fremstillet af råmaterialer af høj kvalitet. De anvendte harpikser og fyldstoffer er nøje afstemt af hinanden og sikrer overlegne egenskaber med hensyn til stabilitet, skæreydelse og sprængningsbestandighed. Klingspor har således et udvalg af egnede skæreskiver til enhver opgave. Det syntetiske slibekorn er til gengæld hårdt og sejt, slides næsten ikke og udviser en ensartet slibeadfærd.

Robuste skæreskiver trodser enhver belastning

Ved konstruktionen af skæreskiven A 980 TZ Special har Klingspor lagt stor vægt på maksimal stabilitet. For at opnå dette anvendes glasfiber som forstærkende indsats. Ud over stabiliteten øger dette også sikkerheden betydeligt under brug. Glasfiberindsatsen er altid tilpasset efter tykkelsen på den pågældende skive. Især ved store sidebelastninger ved stationær eller frihåndsskæring er det afgørende, at skiven stabiliseres på den bedst mulige måde. Samtidig er højkvalitetsvævet valgt så tyndt, at slibekornindholdet fortsat er højt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.