C 24 Extra Kronenflex®-skæreskiver til Sten, Beton

Egenskaber
Klasse Extra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype SiC
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Sten
Beton
Anvendelsesområder
Have- og landskabsanlæg
Stenhuggere

Kronenflex skæreskiver C 24 Extra til sten og beton

Kronenflex skæreskiver C 24 Extra er fremragende egnet til bearbejdning af sten og beton. Skæreskiven har mange afgørende fordele som f.eks. brugen af siliciumcarbidkorn: Dette slibekorn fjerner mineralske materialer hurtigt og effektivt, hvilket giver dette produkt en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Kornet er fremstillet syntetisk og er særligt skarpt og spidst. Klingspor tilbyder Kronenflex-skærskiverne C 24 Extra i forskellige diametre i følgende udførelser:

  • lige og
  • krumme.

Dette produkt er nyttigt til professionelle anvendelser såvel som til gør-det-selv-arbejde.

Bedste ydeevne til universelle anvendelser

Klingspor præsenterer Kronenflex-skæreskive C 24 i kvalitetsklassen Extra. Produkterne har universel anvendelse og er kendetegnet ved et attraktivt pris-ydelsesforhold. På etiketten og dækbladet kan brugeren med et blik se alle vigtige data om skæreskivens ydeevne. Oplysningerne om hastighed og omdrejningshastighed er her særligt vigtige. For at opnå det bedste resultat og arbejde sikkert er det afgørende, at skiven på vinkelsliberen anvendes med den optimale hastighed. Dette resulterer i det ideelle forhold mellem slidmængde og slid. Omdrejningstallet må ikke overstige den maksimalt tilladte værdi.

Klingspor satser på kvalitetsråvarer

Fra den anvendte korntype til bindingen og fyldstofferne satser Klingspor udelukkende på råvarer af høj kvalitet til Kronenflex C 24 Extra skæreskiverne. De enkelte komponenter er perfekt afstemt af hinanden og giver en fremragende skærekvalitet til den pågældende anvendelse. Til forstærkning af skiven anvendes et særligt glasvæv. Harpiks og fyldstoffer sikrer pålidelig stabilitet og skæreydelse og forbedrer skivens hårdhed og modstandsdygtighed mod sprængning. Dette gør det muligt at opnå ensartede og professionelle resultater under alle forhold. Desuden viser skiverne sig at være holdbare selv ved krævende brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.