K 960 TX Special Kronenflex®-skæreskiver til Stål, Rustfrit stål, Højlegeret stål, Kulstofstål, Titan

Fri for jern, svovl og klor
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Keramisk korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Højlegeret stål
Kulstofstål
Titan
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

K 960 TX Special - Kronenflex højtydende skæreskive

K 960 TX Special er en ekstrem tynd skæreskive specielt til hårde og modstandsdygtige materialer. Da skiven er fremstillet af keramisk korund, har den en maksimal aggressivitet. Det gør den perfekt til materialer som

  • stål,
  • rustfrit stål,
  • højlegeret stål,
  • kulstofstål og
  • titanium.

Specielt slibekorn til højlegeret stål

Slibekornet i Kronenflex-skæreskiverne består af syntetisk fremstillet keramisk korund, som er velegnet til ekstremt hårde materialer som stål eller titanium. I modsætning til naturlige stoffer har syntetisk fremstillede stoffer garanteret ensartede egenskaber. Derudover er skæreskiven jern-, svovl- og klorfri og har en flerlagsstruktur, der understøtter stabiliteten. Glasfiberforstærket lærred er indarbejdet mellem kornblandingen, som består af korn, forskellige harpikser og fyldstoffer. Denne blanding sikrer den nødvendige stabilitet i skæreskiven.

Fremragende ydeevne ved daglig brug

Kronenflex performance class Special tilbyder højtydende produkter til specielle anvendelser. Premiumklassen blandt skæreskiver har den længste levetid samt den mest aggressiv skæreydelse inden for det pågældende anvendelsesområde. Uanset om det drejer sig om højlegeret stål som f.eks. rustfrit stål eller materialer af titanium - den ekstremt tynde skæreskive giver de fineste snit og lav gratdannelse uden store anstrengelser.

K 960 TX Special - skæreskiven til professionelle

Da den har de højeste værdier med hensyn til aggressivitet, levetid og hårdhed, er K 960 TX Special særligt velegnet til professionel eller industriel brug. Men også ambitiøse håndværkere, der gerne arbejder med rustfrit stål, får valuta for pengene med dette produkt. De leveres i en plastboks, hvori de er beskyttet mod snavs, fugt og skader forårsaget af forkert håndtering. I dåsen opbevares skiverne ideelt, så deres positive egenskaber bevares over en lang periode.