SD 660 Spændestift

Spændestift SD 660

Den spændestift SD 660 til små skæreskiver overbeviser med en høj fremstillingskvalitet og anvendes på mange måder i praksis. Den kan bruges til at fastgøre skæreskiver hurtigt og nemt på værktøjer som f.eks.

  • ligesliber,
  • den bøjelige aksel og
  • boremaskinen

. Spændestiften bruges til at fastspænde små skæreskiver A 660 R og er egnet til 6 mm og 10 mm boringer. Da sikkerhed altid er en prioritet under slibearbejde, satser Klingspor også på den højeste kvalitet ved fremstilling af tilbehør. Med SD 660 nyder brugeren godt af en sikker og pålidelig fastgørelse af sine små skæreskiver og forbedrer dermed sin arbejdssikkerhed. Produktet henvender sig til den professionelle håndværker såvel som til gør-det-selv-folket.

Spændestift af højeste kvalitet

Spændestiften er kompatibel med den lille skæreskive A 990 R fra Klingspor-sortimentet og opfylder alle de sædvanlige krav til kompromisløs høj kvalitet. Holdbare komponenter overbeviser også ved kontinuerlig brug. Lavt slid og en høj belastningsevne er blandt de afgørende styrker. Disse egenskaber er afgørende, da Kronenflex-skæreskiver typisk anvendes, hvor der kræves høj aggressivitet af slibeværktøjet. Dette er ledsaget af en høj belastning af slibemidlet. Spændestiften sikrer, at skæreskiven altid forbliver på værktøjet.

Spændestift SD 660 med nem håndtering

Spændestiften, der præsenteres her, bruges til hurtig fastgørelse af skæreskiven. Dette er en reel fordel, især når værktøjet skiftes ofte. spændestiften er derfor lige så let at håndtere som skæreskiverne fra Klingspor. SD 660 er det perfekte tilbehør til de små skæreskiver. Når du bruger den lille skæreskive på en ligesliber eller en bøjelig aksel, skal du bruge SD 660. På en lille vinkelsliber fastgøres den lille skæreskive med den sædvanlige spændemøtrik.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.