T 24 AX Special Kronenflex® skæreskiver til Stål

Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Anvendelsesområder
Sporkonstruktion

Kronenflex stor skæreskive T 24 AX Special til stål

Den store Kronenflex skæreskive T 24 AX Special er designet til krævende skæring og anvendes til stål. Dette produkt til sporlægning er beregnet til brug på benzinskæremaskiner med fastspændingsanordning. Den er velegnet til universel brug på alle banetyper og imponerer med en meget hurtig skæring. Produktet har en

  • meget høj aggressivitet,
  • lang levetid og
  • hårdhed

og er derfor ideelt egnet til professionelle anvendelser. Denne kvalitet er muliggjort ved anvendelsen af et hærdet og anløbet specialaluminiumoxid. Skæremaskinens skærehastighed må ikke overstige 100 m/s.

Specialprodukt i mange udgaver

Klingspor tilbyder denne højtydende skæreskive i forskellige diametre, der passer til alle sportyper. Den maksimalt tilladte hastighed afhænger af skæreskivenes diameter. For at opnå de bedste resultater er det afgørende, at brugeren følger denne hastighedsspecifikation. Skiverne bør ikke betjenes for langsomt, da dette kan føre til ujævnt slid. Ideelt set bør hastigheden ligge lige under den angivne maksimale arbejdshastighed. Af sikkerhedshensyn må denne ikke overskrides. Det korrekte kontakttryk er også relevant. Det bør ikke være for lavt, så skiven ikke tilstoppes. Dette gælder især ved større materialetværsnit.

Udstyret til enhver opgave med skæreskiver i specialklassen

I kvalitetsklassen Special tilbyder Klingspor yderst effektive produkter til specielle opgaver. De er perfekt tilpasset det pågældende anvendelsesområde og overbeviser med en fremragende skæreydelse. Klingspor satser udelukkende på råmaterialer af høj kvalitet i produktionsprocessen. Slibekornet er syntetisk fremstillet for at sikre en ensartet kvalitet. Desuden er skivens stabilitet, skæreydelse og sprængningsmodstand nøjagtigt reguleret og tilpasset den pågældende anvendelse, f.eks. sporlægning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.