Z 960 TX Special Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål, Legeringer, Kulstofstål, Titan

Fri for jern, svovl og klor Op til 40% mere ydeevne
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Zirkonkorund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Legeringer
Kulstofstål
Titan
Anvendelsesområder
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Den tynde skæreskive Z 960 TX Special

Kronenflex Z 960 TX Special fra Klingspor er en tynd skæreskive til forskellige arbejdsområder. Disse omfatter

  • rustfrit stål,
  • legeringer,
  • kulstofstål og
  • titanium.

Med fremragende værdier med hensyn til aggressivitet, høj standtid og hårdhed er den tynde skæreskive Z 960 TX Special ideel til hårde materialer som titanium og højtlegeret stål.

Syntetisk zirconia-aluminiumoxid sikrer de bedste resultater

Det syntetisk fremstillede zirconia-aluminiumoxid er også velegnet til bearbejdede eller legerede materialer som rustfrit stål. Den konstante aggressivitet og materialefjernelse er baseret på lav termisk belastning på grund af det smalle snit, så der kun opstår lidt gratdannelse.

Mange anvendelsesmuligheder til ethvert behov

Den tynde skæreskive Z 960 TX Special hører til Kronenflex-ydelsesklassen Special, som tilbyder højtydende produkter til specielle anvendelser og er jern-, svovl- og klorfri. Optimal ydelse og skæreadfærd ved enhver anvendelse gør denne skive til en absolut bestseller hos både amatører og professionelle.

Z 960 TX Special fås i to størrelser

Den Z 960 TX Special fra Kronenflex fås i to størrelser. Den kan bestilles med en diameter på 115 mm og 125 mm. Tykkelsen på en millimeter forbliver den samme for begge skiver. Med en skæreydelse på 80 m/s og en tilladt totalhastighed på 12.200 for diameteren 125 mm ligger skiven med ydelsesklassen Special i den højtydende ende. Skæreskiven er pakketmedi 25 stk. og leveres i en Kronenflex Box og er dermed permanent beskyttet mod snavs og fugt. Det betyder, at man kan forvente en permanent høj ydeevne. Takket være den fremragende opbevaringsadfærd appellerer skiven ikke kun til professionelle håndværkere, men også til hjemme- og hobbyhåndværkere.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.