Kronenflex®-skrubskiver

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Kronenflex-skrubskiver
Diameter/mm
Tykkelse/mm
Hul/mm
Optag
Form
Finhedsgrad
Konstruktionsform
Korntype
Udformning
Maskintype

Vedvarende høj aggressivitet og maksimal ydelse med Kronenflex® skrubskiver

Siden 1950 har Klingspor leveret skære- og skrubskiver af høj kvalitet til sine kunder, til anvendelse i industri, handel og den private sektor. Produkterne af mærket Kronenflex®, der har bevist sit værd mange gange i praksis, er særligt populære. Kronenflex®-skiverne fra Klingspor-programmet er kendetegnet ved deres høje grad af aggressivitet og maksimal spåntagning. Slid og levetid står i et optimalt forhold til hinanden og garanteres i hele slibeskivernes levetid.

Højtydende slibeskiver med en bred vifte af anvendelser

Enhver, der vælger en slibeskive fra Klingspor-serien til deres vinkelsliber, vil have fordel af den brede vifte af anvendelsesmuligheder. Anvendelsesområderne omfatter bearbejdning af

  • Stål,
  • Rustfrit stål,
  • Støbejern,
  • Sten og beton,
  • Aluminium,
  • Messing,
  • Bronze,
  • Kobber
  • Trykstøbt zink
  • Værktøjsstål.

Dette dækker alle vigtige områder i forarbejdning af materialer. Overfladeslibning er muligt lige som fjernelse af grater, brækkede kanter eller kalk.

Effektive produkter med det rigtige design

Kronenflex® slibeskiver fra Klingspor-porteføljen er forsat. Den forsatte konstruktion er med til at sikre, at skiven modstår de store sidekræfter, der opstår under skrubning.

Klingspor’s slibeskiver produceres i mange udgaver. Dette inkluderer forskellige diametre, bredder og boringer til brug på alle kommercielt tilgængelige maskiner. På den måde finder brugeren hurtigt et produkt, der opfylder hans krav. På hver etiket er angivet det omdrejningstal og den hastighed, som sikrer at slibeskivern yder optimalt.

Find værktøjer i alle kategorier

Klingspor sælger sine slibeskiver og mange andre produkter i forskellige kategorier. Slibeskiver som A 24 i kategori Extra imponerer med deres fremragende pris-ydelsesforhold. Den mellemste kategori Supra, omfatter produkter med høj ydeevne og god levetid til konkurrencedygtige priser. Til kompromisløse opgaver anbefaler Klingspor slibeskiver i specialkategorier, såsom A 24 R/01.

Klingspor slibeskiver opfylder høje sikkerhedskrav

I praktisk brug er det afgørende, at en slibeskive yder sit bedste under alle forhold og muliggør en hurtig og grundig overfladebehandling. Sikkerhedsspørgsmål er dog lige så vigtige: Klingspor tester sine produkter efter de strenge oSa-retningslinjer og leverer dermed produkter med dokumenteret sikkerhed. Derudover er overensstemmelse med sikkerhedsstandarden EN 12413 en garanti. For at opnå dette høje sikkerhedsniveau skal brugeren også tænke over hvordan skiven anvendes. Dette indebærer, at Kronenflex® slibeskiverne ikke må anvendes over den maksimalt tilladte arbejdshastighed. Dette sikrer, at skiven ikke udsættes for for meget stress.