A 16 R Supra Kronenflex® kopsten til Stål

Egenskaber
Klasse Supra
Binding Bakelit
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Støbejern
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex-kopsten A 16 R Supra til stål

Kronenflex-kopstenen A 16 R Supra er beregnet til bearbejdning af

  • stål og
  • støbejern.

Den bruges til hurtig og grundig svejsning. Produktet viser sine styrker i disse anvendelser i form af et groft slibekorn, der er optimeret til aggressivitet. Kronenflex-kopsten A 16 R Supra er også ideelt egnet til overfladeslibning.

Opnå grundige sliberesultater med lille indsats

Med Kronenflex-kopsten A 16 R Supra får køberne et topprodukt til krævende opgaver. Kopstenen overbeviser med et optimalt forhold mellem slidstyrke og levetid og garanterer meget gode resultater i hele brugstiden. Det høje anggresivitet og den maksimale materialeaftagning gør dette produkt til førstevalg for professionelle brugere. Kronenflex-kopstenen A 16 R Supra kan dog også med fordel anvendes til gør-det-selv-projekter, hvor det giver fremragende resultater under alle forhold.

Alsidig anvendelse, gennemprøvet sikkerhed

Den Kronenflex kopsten A 16 R Supra kan anvendes på mange måder i praksis. Som ekspert i specialfremstillede produkter er Klingspor en vigtig partner for store kunder og fleksible ved individuelle ønsker. Det betyder, at der kan findes et rigtigt produkt til enhver opgave, f.eks. til at bryde kanter eller fjerne grater. Kronenflex-kopsten A 16 R Supra er ingen undtagelse og overbeviser med den dokumenterede sikkerhed, som er typisk for Klingspor-produkter. Dette omfatter en grundig test af kopskiven i henhold til oSa's retningslinjer og overholdelse af de relevante europæiske sikkerhedsstandarder som f.eks. EN 12413. hvis slibemidlet anvendes korrekt og den tilladte hastighed overholdes, resulterer dette i et højt sikkerhedsniveau i praksis. Alle vigtige oplysninger om den maksimale arbejdshastighed og omdrejningshastighed findes på etiketten.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.