A 24 Extra T Kronenflex® skrubskiver til Metal universal

Egenskaber
Klasse Extra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Metal universal
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skrubskiver A 24 Extra T til metal

Kronenflex skrubskiver A 24 Extra T er særlig hårde og alsidige og kan bruges til bearbejdning af metal. Skrubskiverne kan anvendes optimalt til

  • bearbejdning af overflader,
  • den krævende kantbearbejdning og
  • fjernelse af genstridige grater.

God aggressivitet og lang levetid er blandt de andre fordele ved A 24 Extra T forsatte skrubskive. Med dette produkt henvender Klingspor sig til professionelle brugere, som ønsker at opnå fremragende resultater. Samtidig nyder gør-det-selv-folket godt af denne skrubskives styrker og bruger den til at gennemføre deres projekter på overbevisende vis.

Høj sikkerhed under brug

For Klingspor er produktsikkerhed en topprioritet. Derfor er skrubskiven A 24 Extra T blevet grundigt testet i overensstemmelse med de strenge oSa-retsforskrifter. Alle krav i den europæiske standard EN 12413 er opfyldt. Samtidig imponerer skrubskiverne med deres permanent høje aggressivitet og tilbyder et optimalt forhold mellem materialeaftagning og værktøjets levetid. Dette gælder for hele skivens levetid. Brugeren kan derfor til enhver tid stole på produktet.

Skrubskiver i Extra-ydelsesklassen kan anvendes på mange forskellige måder

I Extra-klassen tilbyder Klingspor sine kunder skrubskiver til universel brug. Desuden sikrer Klingspor, at der udelukkende anvendes råmaterialer af høj kvalitet til hvert produkt. Kun på denne måde er det muligt at opnå optimale grovslibningsresultater til enhver tid. Dette gælder f.eks. også for korntypen: Alle korntyper er syntetisk fremstillet og har derfor ensartede egenskaber. Brugeren kan forvente ensartede resultater i mange arbejdstimer. Det betyder, at også professionelle projekter kan realiseres.