A 24 N Supra Kronenflex® skrubskiver til Rustfrit stål

Egenskaber
Klasse Supra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Aluminium
Anvendelsesområder
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Hård som stål - Kronenflex-skrubskive A 24 N Supra

Kronenflex-skrubskive A 24 N Supra er førstevalget, når det gælder bearbejdning af metaller. Den kan anvendes til slibning af

  • rustfrit stål og -aluminium

. Dens runde, vibrationssvage løb, som stort set ikke forårsager nogen kantspåner, gør den velegnet til alle former for hjørne- og kantslibning, til afgratning eller til forberedelse af svejsesømme.

Høj aftagning på grund af korn af aluminiumoxid

Skrubskive A 24 N har en over gennemsnittet høj aftagning på rustfrit stål, hvilket skyldes et korn af korund (aluminiumoxid). Slibemidlet er hårdt og sejt. Det gør skiven lige så velegnet til rustfrit stål, som kræver en kølig slibning, som til aluminium. Desuden giver den syntetisk fremstillede korund det bedst mulige forhold mellem materialeaftagning og levetid. Slibekornene på alle Kronenflex-skrubskiver er bundet med syntetisk harpiks, som har en effektiv modstandsdygtighed over for den naturlige ældningsproces og dermed garanterer en stærk bindingskraft på lang sigt. Som følge heraf opnår A 24 N fremragende sliberesultater selv på kommercielt tilgængelige vinkelslibere.

Mere stabilitet takket være glasfiberindsatser

All Klingspor skrubskiver er glasfiberforstærkede, hvilket gør dem særligt robuste og sikrer en lang levetid. De forbliver også stabile under grovslibning, så kontakttrykket fordeles jævnt. A 24 N Supra skrubskive giver også mulighed for målrettet fjernelse med en stor spånvolumen, hvilket betyder, at det ønskede resultat af materialet kan opnås hurtigere. Dette gør den særlig interessant for den professionelle eller kommercielle sektor, f.eks. i anlægsbyggeriet eller hos låsesmeden; den er dog også særdeles velegnet til bearbejdning af metalgenstande i den private sektor.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.