A 24 R/01 Special Kronenflex® skrubskiver til Stål

Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Olie- og gasindustri
Pipeline konstruktion

Kronenflex skrubskiver A 24 R/01 Special til stål

Kronenflex skrubskiver A 24 R/01 Special er beregnet til bearbejdning af

  • stål og
  • rustfrit stål.

Produktets fordele er bl.a. dets høje aggressivitet ved alle grovbearbejdningopgaver og dets gode standtid. I praksis er der mange anvendelsesmuligheder for denne skive i ydelsesklassen Special. Det drejer sig især om svejsesømbearbejdning som f.eks. reparation af svejsesømme og bearbejdning af rodsømme samt rørlednings- og tankkonstruktioner. Klingspor tilbyder Kronenflex-skrubskiverne A 24 R/01 Special i forskellige diametre ogde er derfor velegnet til alle anvendelsesområder. Skiverne har en krum form.

Stærk materialeaftagning til vanskelige opgaver

Den permanent høje aggressivitet og den maksimale materialeaftagning er de afgørende styrker ved Kronenflex-skrubskiverne A 24 R/01 Special. Klingspor lægger vægt på et optimalt forhold mellem materialeaftagning og værktøjets levetid - og det over hele skivens levetid. Professionelle brugere stoler derfor på de gennemprøvede skrubskiver fra Klingspor-sortimentet. Klingspors skrubskiver er dog ikke kun rettet mod professionelle brugere, også gør-det-selv-folk har gavn af de højtydende Kronenflex skrubskiver A 24 R/01 Special til deres projekter.

Bevist sikkerhed i daglig brug

Sikkerhed spiller en afgørende rolle ved fremstilling af slibemidler, skæreskiver og slibeskiver som Kronenflex skrubskiver A 24 R/01 Special. Omfattende test i overensstemmelse med oSa's retningslinjer sikrer, at brugeren kan regne med det højeste sikkerhedsniveau. Desuden er alle krav i EN 12413 opfyldt. Den eksklusive anvendelse af råmaterialer af høj kvalitet bidrager også til det høje sikkerhedsniveau. Førsteklasses korntyper, syntetiske harpiksbindinger og forstærkningsstoffer er med til at forbedre skivernes stabilitet og sikre den nødvendige holdbarhed selv ved høje belastninger.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.