A 24 R/36 Special Kronenflex® skrubskiver til Rustfrit stål

Fri for jern, svovl og klor
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Atomindustri
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Veteranen til kernekraftindustrien: Kronenflex skrubskiven A 24 R/36 Special

Kronenflex skrubskive A 24 R/36 Special er specielt udviklet til brug i kernekraftindustrien. Takket være et tæt korn af korund (Al2O3) kan skiven anvendes til bearbejdning af rustfrit stål. Den har en middel hårdhed og er særlig velegnet til den professionelle sektor på grund af sin høje aftagningshastighed.

Pinpoint grovslibning: aluminiumoxid med kunstharpiksbinding

Det afbalancerede forhold mellem materialeaftagning og slid opnås i alle Kronenflex-skrubskiver ved hjælp af en kunstharpiksbinding. I modsætning til naturlige bindemidler er denne mindre modtagelig over for naturlig ældning og har desuden en meget højere klæbestyrke. Dette sikrer også en høj vedhæftning af aluminiumoxidet på lang sigt, hvilket muliggør målrettet slibning der i sidste ende fører til et bedre resultat. A 24 R/36 Special er forstærket med ekstra glasfiberlag, hvilket øger skivens stabilitet og giver den en ekstremt lang levetid. Dette gør den til første valget, når det drejer sig om bearbejdning af svejsesømme, afgratningsoperationer eller grovslibning af rustfri stål.

Alsidig anvendelse med gennemprøvede sikkerhedsstandarder

Den A 24 R/36 Special kan anvendes på elektriske eller pneumatiske vinkelslibere, der når en periferihastighed på maks. 80 m/s. Ud over nuklearindustrien omfatter anvendelsesområdet primært stål- og anlægsbyggeri samt alle områder, hvor der kræves afgratning, slibning eller affasning af rustfrit stål. Kronenflex-skrubskive er fri for jern, svovl og klor, er testet i henhold til oSa's retningslinjer og garanterer overensstemmelse med den europæiske sikkerhedsstandard EN 12413. disse egenskaber gør A 24 R/36 Special særlig interessant for industri og handel.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.