A 24 R Supra Kronenflex® skrubskiver til Stål

Egenskaber
Klasse Supra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Støbejern
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skrubskive A 24 R Supra til bearbejdning af stål

Kronenflex skrubskive A 24 R Supra er det rigtige valg til bearbejdning af overflader af

  • stål,
  • rustfrit stål og
  • støbejern.

Skrubskiven er kendetegnet ved en aggressiv slibeadfærd, lang levetid og tilstrækkelig hårdhed. Ved anvendelse på håndholdte slibemaskiner som f.eks. højhastigheds vinkelsliberen er det især vigtigt, at skrubskiverne er stabile. Derfor har Kronenflex-skrubskiverne en hård og samtidig tilstrækkelig fleksibel kerne. Overfladekornet på A 24 R Supra består af en optimeret formel, der er særligt velegnet til bearbejdning af stål.

Kronenflex-skrubskiver til effektiv arbejdsydelse

Arbejdseffektivitet spiller en afgørende rolle inden for handel og industri. Anvendelsen af slibematerialer af høj kvalitet som f.eks. skrubskive Kronenflex A 24 R Supra muliggør perfekte arbejdsresultater med optimal bearbejdningstid. De lange levetider skyldes den ensartede slitage af kornet. Hver Kronenflex-skrubskive opnår den maksimale materialeaftagning i hele brugstiden. Med A 24 R Supra undgås således hyppige værktøjsskift.

Alsidige anvendelsesmuligheder inden for stålbearbejdning

Anvendelsesspektret for Kronenflex A 24 R Supra skrubskive spænder fra overfladebearbejdning til brydning af kanter og afgratning af kanter og overflader. Som værktøj på en håndholdt vinkelsliber er skrubskiverne alsidige.

Kronenflex skrubskiver for høj arbejdssikkerhed

Slibværktøjernes sikkerhed er lige så vigtig som effektiviteten, især ved udførelse af slibearbejde. Alle Klingspor skrubskiver er testet i henhold til oSa's retningslinjer og bærer oSa-mærket. oSa er organisationen for sikkerheden ved slibeværktøj. Deres strenge retningslinjer sætter et højt niveau af arbejdssikkerhed og brudsikkerhed i højsædet. Kronenflex-skrubskiver fra Klingspor garanterer også, at de overholder den sikkerhedsstandard EN 12413, der gælder i Europa. For at sikre arbejdssikkerheden er det vigtigt at overholde de tilladte hastigheder for skrubskiverne. Jo større skiverne er, jo lavere er den maksimalt tilladte hastighed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.