A 46 N Supra Kronenflex® skrubskiver til Aluminium

Egenskaber
Klasse Supra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Aluminium
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Beslagproducent
Båd- og skibsbyggeri
Vindues- og dørkonstruktion

Kronenflex skrubskiver A 46 N Supra - optimal til aluminium og ikke-jernholdigt metal

Kronenflex skrubskiven A 46 N Supra fra Klingspor er meget aggressiv og giver derfor en høj materialeaftagning ved bearbejdning af

  • aluminium og
  • ikke-jernholdigt metal.

De fås i flere diametre til de forskellige vinkelslibere samt i forskellige tykkelser. Disse grovslibningsskiver anvendes derfor inden for mange områder. De er velegnede til at grovbearbejde overflader, bryde kanter og fjerne grater. På grund af disse mange anvendelsesmuligheder dækker de de vigtigste områder inden for grovbearbejdning af aluminium og ikke-jernholdige metaller.

Kronenflex A 46 N Supra skrubskiver - aggressive og holdbare

Slibeværktøjer er hos Klingspor inddelt i tre ydelsesklasser: Extra, Supra og Special. Kronenflex A 46 N Supra skrubskiverne ligger i den mellemste klasse og er kendetegnet ved et optimalt forhold mellem materialeaftagning og slid. Dette forhold, ligesom den permanent høje aggressivitet, opretholdes i hele skrubskivens brugstid og sikrer en tilsvarende lang levetid. En anden stor fordel ved disse skrubskiver er, at de næsten ikke tilstoppes af materialeslid ved brug på ikke-jernholdigt metal. Med dem kan overfladerne på ikke-jernholdigt metal bearbejdes hurtigt og uden afbrydelser. I denne henseende er Kronenflex A 46 N Supra-skrubskiverne fra Klingspor ideelle til serieproduktion.

For mere sikkerhed ved slibning, grovslibning og skæring - oSa's retningslinjer for slibemidler og slibeværktøjer

Med hensyn til sikkerhed overholder Klingspor alle specifikationer i EN 12413 ved fremstilling af sine skrub- og skæreskiver. Kronenflex skrubskiver til vinkelslibere er desuden testet af virksomheden i henhold til retningslinjerne fra oSa, en europæisk organisation for sikkerhed af slibeværktøj. Kronenflex A 46 N Supra-skrubskiver er derfor forsynet med oSa-mærket.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.