A 624 T Supra Kronenflex® skrubskiver til Stål, Rustfrit stål, Støbejern

Egenskaber
Klasse Supra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Støbejern
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Låsesmed
Metalarbejde
Støberier

Kronenflex skrubskiven A 624 T Supra - lang levetid ved bearbejdning af stål

Kronenflex skrubskiven A 624 T Supra er det rigtige supplement til vinkelsliberen, når det drejer sig om bearbejdning af overflader af stål, rustfrit stål og støbejern. Den er kendetegnet ved

  • aggressiv slibeadfærd,
  • optimal standtid og
  • høj hårdhed.

Den aggressive slibeadfærd sikrer hurtig og jævn fjernelse af maling, korrosion og andre belægninger. Jo hårdere og sejere et slibemiddel er, jo mere pålidelig er materialeafviklingen, selv på særligt hårde emner. Derfor er Kronenflex-skrubskivens høje hårdhed velegnet til arbejdsemner af stål, rustfrit stål og støbejern.

Høj levetid for langvarig brug af Kronenflex-skrubskiver

Slibemidlers levetid er et vigtigt kriterium ud fra forskellige synspunkter. Jo længere et slibeværktøj kan anvendes uden slitage, jo lavere er udgifterne til indkøb af bearbejdningsmaterialer. Samtidig reduceres mængden af affald. Frem for alt optimerer en lang levetid af værktøjet den effektive arbejdsydelse, da arbejdet sjældent skal afbrydes for at skifte værktøj. Skrubskivernes levetid afhænger af slibekornets kvalitet og type samt kornets tæthed. Desuden har bindingsmaterialets sammensætning og struktur indflydelse på skrubskivens levetid. A 624 T Supra skrubskiven består af en særlig formel, der sikrer et optimalt forhold mellem slid og materialeaftagning ved bearbejdning af forskellige materialer. Den giver således en lang levetid med et ensartet arbejdsresultat.

Kronenflex skrubskiver opfylder høje sikkerhedsstandarder

For at undgå ulykker samt materialeskader er sikkerheden ved slibeværktøj af særlig stor betydning. Skrubskiver må ikke gå i stykker eller knække under brug. For at garantere sikkerheden ved Kronenflex skrubskiver er de testet i henhold til oSa's retningslinjer og bærer oSa-mærket. organisationen for sikkerhed for slibemidler stiller høje sikkerhedskrav til fremstilling af værktøj. A 624 T Supra skrubskiver opfylder selvfølgelig specifikationerne i den europæiske sikkerhedsstandard EN 12413.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.