C 16 R Supra Kronenflex® kopsten til Sten, Beton

Egenskaber
Klasse Supra
Binding Bakelit
Korntype SiC
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Sten
Beton
Støbejern
Anvendelsesområder
Stenhuggere

Kronenflex kopsten C 16 R Supra til sten og beton

Kronenflex kopsten C 16 R Supra har de bedste slibeegenskaber til bearbejdning af materialer som

  • støbejern,
  • sten,
  • beton og
  • andre mineralske materialer.

Produktets fordele er bl.a. høj aggressivitet, rimelig hårdhed og brugervenlighed. C 16 R Supra kopsten har bevist sit værd til bearbejdning af overflader og kanter af mineralske materialer. Her viser det syntetisk fremstillede, grove siliciumcarbidkorn sine styrker: Sten og beton kan bearbejdes i en overbevisende kvalitet på kort tid. Der er garanteret en lang levetid i hele brugstiden. Den professionelle bruger er afhængig af dette til sit arbejde såvel som gør-det-selv-manden til sine projekter.

Kronenflex-kopsten med et bredt anvendelsesområde

Når det drejer sig om bearbejdning af sten/beton, er Kronenflex-kopsten C 16 R Supra det første valg. Slibemidlet dækker alle vigtige områder, f.eks. brydning af kanter, afgratning eller bearbejdning af overflader. Det betyder, at håndværkerne kun har brug for én kopsten til en bred vifte af opgaver. Kunderne nyder godt af det alsidige udvalg af kopsten, som Klingspor tilbyder. Klingspor lægger stor vægt på den højeste kvalitet ved valget af korntype, bindingen og koordineringen af de forskellige komponenter. Universelle og specielle opgaver kan klares på samme måde med Klingspor kopsten.

Sikkert arbejde under alle forhold

Ud over et fremragende sliberesultat nyder brugerne af Kronenflex-kopsten C 16 R Supra også godt af Klingspor-produkternes dokumenterede sikkerhed. Skrupskiverne og kopstenene er testet i henhold til de strenge oSa-retningslinjer og overholder også sikkerhedsstandarden EN 12413. For at sikre denne også i praktisk brug er det afgørende, at slibemidlerne anvendes korrekt. For at opnå perfekte og sikre arbejdsresultater skal man være opmærksom på den tilladte hastighed eller omdrejningshastighed for kopstenene.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.