C 24 R Supra Kronenflex® skrubskiver til Sten, Beton

Egenskaber
Klasse Supra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype SiC
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Sten
Beton
Støbejern
Anvendelsesområder
Have- og landskabsanlæg
Stenhuggere

C 24 R Supra - Kronenflex skrubskiver til sten og beton

Med Kronenflex skrubskiver C 24 R Supra fra Klingspor er det muligt at foretage en perfekt bearbejdning af især

  • sten,
  • beton og
  • mineralske materialer

. De er velegnede til slibning af overflader, brydning af kanter og fjernelse af grater. De dækker således mange arbejdstrin i sten- og betonbearbejdning. Ved alle arbejder sikrer skiverne maksimal fjernelse af materiale og et tilsvarende godt resultat på grund af deres høje aggressivitet, som opretholdes permanent. Det optimale forhold mellem levetid og materialeaftagning opretholdes også i hele skrubskivens brugstid.

Til høj materialeaftagning - aggressivt siliciumcarbidkorn

I Klingspor Kronenflex-skrubskiver C 24 R Supra til sten/beton sikrer siliciumcarbidkorn en høj materialeaftagning. Dette slibekorn har en grov struktur, er skarpt og tilsvarende aggressivt. Siliciumcarbidkornet er også følsomt over for brud, så korn, der er blevet stumpet, bryder ud. Dermed skabes der plads til nye og skarpe korn. Alle slibekorn, der anvendes af Klingspor, er fremstillet i syntetiske processer. Det betyder, at det altid har ensartede egenskaber og muliggør ensartede resultater selv i krævende industrielle applikationer.

Kronenflex skrubskiver - testet i henhold til oSa retningslinjer

Kronenflex C 24 R Supra skrubskiver til sten/beton fås i forskellige diametre til forskellige maskiner. Som alle andre skrubskiver tester Klingspor også disse slibemidler efter de strenge oSa-retningslinjer. Forkortelsen oSa står for Organisation for the Safety of Abrasives. Denne sammenslutning blev grundlagt i 2000 af producenter af slibeværktøjer, herunder Klingspor, fra forskellige europæiske lande for at standardisere og forbedre sikkerhedsstandarderne for slibemidler og værktøjer. Produkter, der bærer oSa-mærket, er derfor særligt sikre og af høj kvalitet. Kronenflex-skrubskiverne C 24 R Supra opfylder desuden alle specifikationer i den europæiske sikkerhedsstandard EN 12413.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.