C 30 R Supra Kronenflex® kopsten til Sten, Beton

Egenskaber
Klasse Supra
Binding Bakelit
Korntype SiC
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Sten
Beton
Støbejern
Anvendelsesområder
Stenhuggere

Kronenflex® kopsten C 30 R Supra - til sten, beton og støbejern

Kronenflex® kopstenen C 30 R Supra er velegnet til slibning af

  • sten
  • beton,
  • andre mineralske materialer og
  • støbejern.

Den kan bruges til effektiv slibning af både overflader og kanter. Dette slibeværktøj, der er fremstillet med siliciumkarbidkorn, er kendetegnet ved en høj standtid ud over en god materialeaftagning.

Supra-ydelsesklassen - slibeværktøj med medium aggressivitet og lang levetid

Producenten Klingspor lover kopskiver i Ydelsesklassen Supra, som f.eks. Kronenflex® kopsten C 30 R Supra til sten/beton, med medium aggressivitet og en dertil hørende høj levetid. Selv om høj aggressivitet muliggør hurtige arbejdsforløb og tilsvarende korte bearbejdningstider, reducerer det værktøjets levetid.

Slibekornet - groft, skarptskåret og meget hårdt siliciumcarbidkorn

I Kronenflex® -kopsten C 30 R Supra til sten/beton sikrer en god materialeaftagning ved hjælp af groft siliciumcarbidkornet. Dette slibekorn er skarpkantet og ekstremt hårdt. Desuden er siliciumcarbidkorn kendetegnet ved, at det er skørt og følsomt over for brud. Hvis det bliver stumpt på overfladen, bryder dele ud af bindingen. Herved frigøres der plads til det underliggende korn, som igen er tilstrækkeligt skarpt. Der anvendes kun syntetisk fremstillet slibekorn i Klingspors slibeværktøjer. På denne måde kan virksomheden altid garantere en ensartet kvalitet af sine slibeværktøjer. I denne henseende er dens slibeskiver, slibebånd, slibeskiver og alle andre produkter velegnede til den industrielle sektor. Klingspor fremstiller sine kopsten i overensstemmelse med den europæiske sikkerhedsstandard EN 12413. Yderligere sikkerhed opnås ved en test i overensstemmelse med specifikationerne fra organisationen for sikkerheden ved slibeværktøj, forkortet oSa.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.