Nylonprodukter

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Nylonprodukter
Konfektionsform
Diameter/mm
Bredde/mm
Længde/mm
Skaftdiameter/mm
Hul/mm
Optag
Form
Finhedsgrad
Konstruktionsform
Korntype
Udvendig form
Udformning
Maskintype
Antal lag

Det rigtige slibeværktøj til hvert trin i processen

Takket være den åbne, elastiske struktur er en ikke-vævede slibebane i stand til at anvende "blød" slibning, hvilket giver overflader med en lav ridse dybde, der er særligt fine. Med en fiberdug, der er fuldt og jævnt gennemsat med slibekorn, kan der med en fiberdug fremstilles et ensartet og reproducerbart skrabemønster.

Takket være materialets mange fordelagtige egenskaber er betydningen af ikke-vævede produkter inden for overfladebehandling steget støt og roligt, især for arbejdsgangen "overfladebehandling af rustfrit stål". Desuden har ikke-vævede materialer en særlig lang levetid takket være den løbende frigivelse af nye slibekorn og takket være materialets åbne struktur, som forhindrer tilstopning.

Klingspor har et omfattende udvalg af produkter med forskelle i fiberstruktur, korn, kornstørrelse, bindemiddel og tæthed, og tilbyder det rigtige slibeværktøj til alle forarbejdningstrin - fra let afgratning og fjernelse af materiale over rengøring og skabelse af satinfinish til polering af overflader.

Produktet SMT 850 plus er specielt designet til at færdiggøre TIG-svejssømme på komponenter i rustfrit stål. Combi-Abrasive-mopskive er en kombination af to værktøjer i ét. Dette skyldes, at den ene side, der består af en meget fleksibel kludunderlag belagt med aluminiumoxid, suppleres af en ikke-vævede væv, hvilket giver mulighed for blød, men alligevel aggressiv slibning.

Klingspor MFW 600 er et højtydende ikke-vævede banhjul, der er designet til at bearbejde stål, rustfrit stål og NF-metal. Produktet kombinerer konstant høj ydelse med maksimal sikkerhed og anvendes fortrinsvis til svejsesømbehandling af rustfrit stål. Produktet, der er beregnet til brug på en svejsesliber, fås i fire forskellige finhedsgrader fra grov til meget fin.

Valget af det rigtige produkt afhænger af egenskaberne ved det ikke-vævede materiale. Ikke-vævede materialer er opdelt i fire forskellige kategorier:

  • Blødt ikke-vævet materiale uden stofforing (ren og færdig)
  • Ikke-vævet materiale med stofforing (Surface Conditioning Material - SCM)
  • Stærkt komprimeret fleece (ensartede og sammenvredne)
  • Grov rensemåtte (ren og stribet)

Ikke-vævede materialer anvendes typisk til følgende arbejdsgange:

  • Let slibning og fremstilling af satinfinish

Let fjernelse af materiale kombineret med en fremragende finish. Det rigtige valg: Vævede værktøjer af SCM-vævede materialer med stofforing (f.eks. bælter, skiver) eller kombinationer med ikke-vævede og belagte slibemidler (f.eks. SMT 850).

  • Efterbehandling og fremstilling af matte overflader

Blanding af ridser, rengøring af overflader og endelig finish; ingen fjernelse af materiale. Det rigtige valg: Værktøjer af blødt, fleksibelt ikke-vævet materiale (f.eks. NRO 400).

  • Grov rengøring

Fjernelse af rust, skjolder og lak samt belægninger generelt og ubesværet fjernelse af varmefarvning. Det rigtige valg: Vliesværktøj af groft rengøringsfilt med ekstra åben struktur, relativt kraftige fiberfibre og groft slibekorn (f.eks. NCD 200).

  • Fjernelse af varmefarvning og forpolering

Fjernelse af varmefarvning og/eller skabelse af overflader med lav ridsehøjde, der er særligt fine. Det rigtige valg: Værktøjer af højt komprimeret fleece (f.eks. NUD 500). Afhængigt af dens tæthed og finhedsgrad kan det ikke-vævede materiale endog muliggøre en let materialefjernelse eller en let afgratning.