MFW 600 Kvalitets-lærredsskiver til Stål, Rustfrit stål, Ikke-jernholdigt metal

til noter + hjørner
Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

MFW 600 - Højtydende nylonskiver til stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller

Højtydende nylonskive MFW 600 er optimeret til bearbejdning af

  • stål,
  • rustfrit stål og
  • ikke-jernholdige metaller.

Konstant ydelse med dokumenteret sikkerhed

Det er specialisten til svejsesømsbearbejdningrustfrit stål. De fire forskellige finhedsgrader dækker hele bearbejdningsspektret fra justering af slibemønsteret til finish. Siliciumcarbid-slibekornet er bundet til polyamidfibernylonet med syntetisk harpiks.

Anvendelsesområder for MFW 600

Denne højtydende nylon skive er beregnet til brug på en filet-sliber. De bedste arbejdsresultater opnås i det mellemste hastighedsområde, dvs. ved 5000 - 7500 omdrejninger pr. minut. Især ved bearbejdning af rustfrit stål, f.eks. i tank- og beholderkonstruktioner, anvendes dette værktøj både til finslibning og til fjernelse af små fejl på overfladen. Det er også populært til mattering eller satinering.

Meget gode sliberesultater ved arbejde på rustfrit stål

Det egentlige slibearbejde udføres altid af slibekornet. Valg af det rigtige korn er derfor afgørende for et godt resultat. På den ene side er kornets hårdhed og på den anden side dets sejhed vigtig. Da Klingspor kun anvender syntetisk fremstillet slibekorn, er kvaliteten altid den samme. Siliciumcarbid (SiC) blev valgt som slibekorn til High performance nylon disc MFW 600. Siliciumcarbid er meget hårdt, men har kun en moderat sejhed. Siliciumcarbidkrystallerne er skarpkantede og skøre. Derfor går de hurtigt i stykker og viser et ikke ubetydeligt slid. Slibeskivens åbne struktur forhindrer tilstopning med slibestøv. Skivens fleksibilitet fører til en god tilpasning til overfladekantprofilen på det emne, der skal bearbejdes. Resultatet er en høj slibeydelse med et godt overfladeudseende.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.