NBS 800 Nylonbånd til Rustfrit stål, Ikke-jernholdigt metal

SCM-nylonbånd
Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Rustfrit stål
Ikke-jernholdigt metal
Metal universal
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde
Rørledningskonstruktion

Nylonbånd NBS 800 - den optimale løsning til rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller

Nylonbånd NBS 800 fra Klingspor er et stabilt og fleksibelt slibebånd, der primært er designet til bearbejdning af metaller. Den vævsforstærkede fiberdug af nylon sikrer en høj rivefasthed og en fremragende kantsstabilitet. Anvendelsesområderne for NBS 800 nylonbåndet omfatter krævende arbejder på rør, stænger og overflader. Nylonbåndet NBS 800 er velegnet til

  • rustfrit stål,
  • stål,
  • ikke-jernholdigt metal og
  • plast.

Med underlagsmaterialet, bindingen og korntypen til over gennemsnitsbelastninger

Nylonbånd NBS 800 fra Klingspor har en binding af fast syntetisk harpiks, hvorpå slibemidlet Korund er stabilt fastgjort til fiberunderlaget af nylon. Fordelene ved NBS 800 nylonbåndet er bl.a. den over gennemsnittet høje elasticitet og kantstabilitet samt dets vandbestandighed. Det kan derfor anvendes udendørs, på byggepladser og i andre fugtige omgivelser. Klingspor tilbyder Nylonbåndet NBS 800 som et langt og som et kort bånd.

Nylonbånd NBS 800 - designet til industriel brug

I forbindelse med bearbejdning af rustfrit stål og i den metalbearbejdende industri er der behov for slibemidler med lang levetid. Her beviser Nylonbåndet NBS 800 bl.a. sit værd i apparat- og containerbyggeri, i luftfartsindustrien, i rørfremstilling, i rækværkskonstruktion og i aluminiumforarbejdningsindustrien.

Nylonbåndet NBS 800 anvendes til udjævning af lette svejsesømme, afgratning og fjernelse af anløbning. Det anbefales også til udjævning, opkradsning og finslibning af overflader.

Den åbne fiberstruktur på NBS 800 nylonbåndet forhindrer, at slibebåndet hurtigt tilstoppes af slid og støv.

Nylonbånd NBS 800 - korn, spredning og dimensioner

Nylonbånd NBS 800 fås i forskellige korntyper, der dækker hele spektret fra et fint til et groft korn. Med hensyn til bredde og længde har brugerne et valg af industristandarder. Spredningen er åben. På forespørgsel kan Klingspor efter aftale levere individuelle designs med specielle dimensioner.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter