NCD 200 Afrensningsskive til Rustfrit stål, Stål, Ikke-jernholdigt metal, Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Tallerken Glasvæv
Udførelse Plan
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Metalarbejde
Stålkonstruktion

NCD 200 - Rengøringsskive til metal, maling, lak, spartelmasse og plast

Rengøringsskive NCD 200 er det ideelle supplement til vinkelsliberen til fjernelse af anløbne pletter og til rengøring af overflader. Den består af en speciel SiC-rengøringsdug, der ikke tilstopper på grund af sin åbne struktur. Klingspor anvender syntetisk harpiks til bindingen, som optimalt understøtter SiC-kornets positive egenskaber. Rengøringsskive NCD 200 er velegnet til bearbejdning af overflader

  • af metal,
  • med maling og lak,
  • med spartelmasse,
  • af plast,
  • af aluminium og
  • af rustfrit stål.

Skiven fås i forskellige diametre. De mindre modeller er egnede til hastigheder på op til 10.450 omdrejninger pr. minut. Jo større rengøringsskive, jo lavere er den tilladte hastighed.

SiC-rengøringsnylon til konstant høj ydeevne

Siliciumcarbidkornet i rengøringsskiven er et hårdt og stærkt materiale med god varmeledningsevne. Dette forhindrer, at skiven opvarmer overfladerne for meget, selv ved høje hastigheder. Rengøringsnylonets åbne struktur sikrer en høj slibeydelse og en lang levetid. Grundlaget for slibemidlet er et stabilt underlag af glasfiberforstærket plast. Materialet bidrager på grund af sin styrke til en optimeret kraftoverførsel til emnet. Ved bearbejdning af overflader med vinkelsliberen og andre slibeværktøjer er sikkerheden et vigtigt aspekt. Derfor er der en usædvanlig stærk binding mellem grundskiven og slibefladen i Klingspor-produkterne. Skivernes brudstyrke overstiger langt specifikationerne i oSa's retningslinjer samt sikkerhedsstandarden EN 13743.

NCD 200 Rengøringsskive med lige overflade

Rengøringsskiven NCD 200 har en jævnt fordelt fiberdug over hele overfladen. Den hører derfor til de lige slibeværktøjer og er ideel til bearbejdning af store overflader. Desuden fås buede slibetallerkner til rengøring af kanter, svejsesømme og små indskudte overflader. På grund af den mindre indsatsflade opnår de en højere fjernelse ved selektiv brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter