NCS 600 Slibevifter til Rustfrit stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Plast
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

NCS 600 kombi-nylon-slibevifte til et fint slibemønster

En høj materialeaftagning og et fint slibemønster er kendetegnende for kombi-nylon-slibeviften NCS 600. Den er det ideelle slibemiddel til

  • rustfrit stål,
  • metal og
  • plast

og dermed til hårde og følsomme overflader. Denne lille slibeviftes ydeevne skyldes den særlige kombination af slibematerialer. Viften består af skiftevis integrerede lameller af nylon og slibelærred. Den udnytter derfor fordelene ved to forskellige materialer.

Syntetisk harpiks og korund for lang levetid

Lang levetid på grund af valget af korn og bindingen på slibelærredet. I kombi-nylon slibeviften NCS 600 anvendes korund som slibekorn. Aluminiumoxid er et meget hårdt og sejt syntetisk materiale. Kornets form er krystallinsk og uregelmæssig. Dette gør korund til det rigtige valg, når høj materialeaftagning ønskes. Kornet får sin styrke fra en dobbelt syntetisk harpiksbinding. I det første lag er korundkrystallerne fastgjort til underlaget med syntetisk harpiks. Et andet lag dækker kornet og binder det fast og bidrager dermed til slibemidlets lange levetid. Nylonet mellem slibeklapperne sikrer en ensartet finish i hele den lille slibeviftes levetid.

Kombi-nylon slibeviften NCS 600 til alsidige anvendelser

Den kombinerede lille slibevifte er velegnet til brug med en lige slibemaskine, en fleksibel aksel forbundet med en stationær motor og som tilbehør på boremaskiner. Klingspor tilbyder slibeviften med forskellige kornstørrelser til groft og særligt fint slibearbejde. Desuden fås komb-nylon slibeviften i forskellige størrelser. Det gør den lige velegnet til brug på små og store emner. Hvilken størrelse der anvendes, afhænger også af slibemaskinens hastighed. Jo højere hastighed, jo mindre bør slibeværktøjets diameter og bredde være. El-værktøj med justerbar hastighed giver mulighed for at vælge størrelsen på kombi-nylon-viften inden for rammerne af indstillingsmulighederne.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.