NCW 600 Nylonhjul til Rustfrit stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Plast

NCW 600 - Kombihjul til rustfrit stål og metal

Kombihjulet NCW 600 opfylder de højeste kvalitetskrav og imponerer med en pålidelighed, der ligger over gennemsnittet. Dette værktøj fra Klingspor er udviklet til håndværkere, industrien og den ambitiøse gør-det-selv bruger og er ideelt egnet til bearbejdning af

  • metal,
  • rustfrit stål og
  • plast.

Kombi- nylonhjulet overbeviser med et meget fint slibemønster og udmærker sig ved fremragende slidstyrke: Selv om der opnås en høj aftagning, imponerer NCW 600 med en lang levetid. Dette gør købet af dette kvalitetsværktøj yderst værdifuldt.

Høj materialeaftagning takket være den kombinerede konstruktion

NCW 600 har en kombination af nylon- og slibelærreds lameller. Herved opnås et fint slibemønster selv på rustfrit stål, som tilfredsstiller den krævende bruger. Samtidig sikrer det kombivævede slibehjul en hurtig og præcis fjernelse af materiale, hvilket muliggør effektivt og præcist arbejde. Slibefornemmelsen er behageligt blød. Kombi-vævede slibehjul er kendetegnet ved sin nøjagtige tilpasning til emnet og muliggør en træthedsfri slibning.

Kombineret konstruktion for succes

Den kombinerede fiberdug- og slibelærred på NCW 600 er ved hjælp af en speciel limning monteret radialt i en kerne af syntetisk harpiks i en vifteform. Når kombihjulet betjenes ved optimal hastighed, retter disse lameller sig op. Der slibes med kanten af lamellerne. På denne måde garanterer nylon kombihjulet et ensartet arbejdsresultat - fra det første til det sidste arbejdsstykke af metal, rustfrit stål eller plast. NCW 600 fås i forskellige korntyper, diametre og bredder.

Det rigtige værktøj på hver maskine

For at opnå det bedst mulige og mest økonomiske resultat bør nylon kombihjulet anvendes ved en maksimal arbejdshastighed på 38 - 42 m/s. Dette sikrer, at lamellerne giver efter selv under stor belastning. På denne måde giver lamellerner, selv under kontakttryk, ikke for meget efter og materialeafviklingen forbliver optimal. Afhængigt af maskinens anbefalede hastighed tilbyder Klingspor kombihjulet med en passende diameter.

Sikker og pålidelig i alle anvendelser

Det alsidige nylon kombihjul NCW 600 er velegnet til slibeblokke, lige slibemaskiner og maskiner med fleksibel aksel. Med NCW 600 opfylder Klingspor alle kvalitetskriterierne for et tysk mærkeprodukt. Nylon Kombihjulet opfylder EU-standarden EN 13743 og retningslinjerne fra oSa (Organization for the Safety of Abrasives), en global alliance for sikkerheds- og kvalitetsstandarder inden for slibemidler.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.