NCW 600 S Lamelhjul til Rustfrit stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Plast

NCW 600 S - Lamelslibehjul til rustfrit stål og metal

Klingspor NCW 600 S Lamelslibehjul er hård og skånsom på samme tid. Dette specialværktøj er ideelt til satinering af metaloverflader og er beregnet til bearbejdning af

  • rustfrit stål,
  • metal og
  • plast.

Dette lamelslibehjul i topkvalitet er kendetegnet ved sin ekstreme holdbarhed. I hele driftstiden sikrer den en pålidelig høj materialeaftagning og giver samtidig et ekstremt fint slibemønster.

Hård mod stål og skånsom mod overfladen

Satinering er en proces, der giver en endnu finere finish end ren slibning. Resultatet er en mat-blank eller mat overflade, på hvilken de fineste strukturer, de såkaldte satinfinishstreger, er synlige. Denne æstetiske effekt er særlig effektiv inden for møbelfremstilling og indretning. Lamelslibehjulet er overbevisende inden for dette anvendelsesområde ikke kun på grund af sin fremragende overfladebehandling, men også på grund af den effektive materialeaftagning. Især på rustfrit stål, men også på andre metaller og endda på plast, udviser lamelslibehjulet sin fantastiske effektivitet og sikrer et attraktivt arbejdsresultat.

Nylon og slibelameller - blandingen gør forskellen

I designet af NCW 600 S kombineres nylon og slibelameller ved at veksle dem radialt med en kerne af syntetisk harpiks. Som slibemiddel anvendes korund. Konstruktionen af Lamelslibehjulet sikrer, at der hele tiden slibes med frisk korn. En lang levetid, den ekstremt økonomiske slidadfærd og den dermed forbundne fremragende økonomi kendetegner dette kvalitetsprodukt.

Den rigtige hastighed for optimale resultater

Når NCW 600 S drives med den optimale maksimale arbejdshastighed på 19 m/s, retter centrifugalkraften lamellerne op. Deres bøjning er så ubetydelig, selv under et stærkt justeringstryk. For at opnå et perfekt resultat er forholdet mellem satineringens hastighed og diameteren på lamelslibehjulet vigtigt. Hvis hastigheden er fast, vælges et passende hjul, som Klingspor fremstiller i forskellige diametre. Hvis der er en hastighedsregulering, tilpasses den hjulet.

Et værktøj, der ikke svigter

For at sikre kvalitet og pålidelighed er Klingspor NCW 600 S lamelslibehjulet konstrueret i henhold til de strenge standarder i oSa's retningslinjer og opfylder naturligvis kravene i den europæiske standard EN 13743.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.