NDS 400 K Nylonrondeller til Metal universal, Stål, Rustfrit stål, Plast, Maling, Lak, Spartelmasse

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund/SiC
Materialer
Metal universal
Stål
Rustfrit stål
Plast
Maling
Lak
Spartelmasse
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Bilindustri
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Lakeringsanlæg
Møbelindustri
Reparation af køretøj
Stålkonstruktion
Træforarbejdende industri

NDS 400 K - for en satinfinish i en klasse for sig selv

NDS 400 K fra Klingspor er det første valget, når det drejer sig om at skabe en ekstra fin satinfinish på overflader i rustfrit stål. Den Nylonskiven er også velegnet til let rengøringsarbejde og fjernelse af tynde oxidationslag på

  • stål,
  • rustfrit stål,
  • plast,
  • maling,- lak og
  • spartelmasse

og kan bruges til opruening af plast- og lakoverflader. Desuden kan NDS 400 K anvendes til optimal forberedelse af overflader, der er beregnet til efterfølgende overfladebehandling eller maling.

Robust og holdbar takket være kunstharpiksbinding

NDS 400 K fås med korn af korund (meget fint) eller siliciumkarbid (ultrafint), som er baseret på den, for Klingspor-produkter, typiske kunstharpiksbinding. Dette er ikke kun særligt ufølsomt over for belastninger eller stød. I modsætning til konventionelle bindemidler er den også kendetegnet ved en betydeligt højere klæbestyrke. Dette fører til mindre slitage af slibekornet og dermed til en længere levetid for slibeskiven.

Polering eller opruening - en leg med NDS 400 K

Med NDS 400 K er alt polerings- og forberedelsesarbejde på metalliske overflader næsten en leg. Skiven er self-fastening og kan derfor anvendes på alle i handelen tilgængelige excenterslibere. Nylonskiverne anvendes både i den private og professionelle sektor til alt rengørings- og overfladebehandlingsarbejde, der kræver skånsom bearbejdning - f.eks. til mattering af rustfrit stål eller til rengøring eller opruening af eksisterende lakering på bilkomponenter.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.