NDS 800 Nylonrondeller til Metal universal, Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Metal universal
Rustfrit stål
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Træ
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde

Nylon skiven NDS 800 fra Klingspor

Den Nylon skiven NDS 800 fra Klingspor er en slibeskive til aggressiv slibning. Specielt på hårde og seje materialer som metal og især rustfrit stål, men også på maling og lak, på spartelmasse, plast og træ, anvendes NDS 800, når der kræves et sliberesultat med høj materialeaftagning. Den specielle konstruktion af Nylon skiven består af

  • en binding af syntetisk harpiks,
  • korntypen korund samt
  • en bagside af nylon med polyesterindlæg.

Aggressiv slibning med Nylon skive NDS 800

Den robuste konstruktion af kunstharpiks, korund og nylon bagside i 3 finhedsgrader muliggør hurtig bearbejdning af svejsesømme, aggressiv slibning af metal, afrivning af metaldele samt hurtigt afgratningsarbejde og andet groft slibearbejde.

Yderligere fordele ved NDS 800 nylon skive

Den NDS 800 nylon skive giver øget kantstabilitet. Det betyder, at selv krævende slibearbejde kan udføres præcist. Den aggressive slibeadfærd suppleres med en lang levetid, som opnås ved hjælp af slibematerialerne. Den åbne fiberstruktur på Nonwoven-skive NDS 800 forhindrer desuden hurtig tilstopning med støv, snavs og spåner. Lette svejsesømme og svejsesprøjt fjernes og udjævnes således på kort tid. NDS 800 kan derfor anvendes uden tøven indtil den endelige bearbejdning og efterbehandling af overflader.

Korund som korntype

Den særlige egenskab af korund som slibemiddel tjener til at sikre et ensartet sliberesultat under hele slibearbejdet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.