NFS 600 Slibevifter til Metal universal, Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Metal universal
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

NFS 600 - Nylon Slibevifte til metal og rustfrit stål

Nylon slibevifte NFS 600 fra Klingspor imponerer med en ensartet finish ved brug og er særligt velegnet til slibning

  • metal og
  • rustfrit stål.

Den jævne overfladefinish kan opnås under hele NFS 600's levetid. Det gør nylon slibeviften til det optimale værktøj, når det drejer sig om mattering og satinering af metal og rustfrit stål.

Kvalitet til industrien og hobbybrugere

De højkvalitets nylonlameller, der sidder på nylon slibeviften, sikrer et fremragende resultat. NFS 600 er rettet mod industrielle behov, men nylon slibeviften giver også en lang række fordele for håndværkere og hobbybrugere. Denne mærkevare fra Klingspor muliggør en sofistikeret bearbejdning af svejsesømmene. Nylon slibeviften NFS 600 er også beregnet til finslibning af overflader og overbeviser med en jævn finish på lige og buede emner.

Stort produktsortiment

Nylon slibeviften NFS 600 fås i mange udførelser. Slibemidlet vælges efter individuelle krav i finhedsgrader fra groft til meget fint. Der er forskelle i den tilladte hastighed samt i diameteren på NFS 600. Der findes passende størrelser til alle i handelen tilgængelige værktøjer. Den nylon slibevifte** er bundet med kunstharpiks af høj kvalitet. Klingspor anvender den gennemprøvede korund som korntype, der har ensartede egenskaber på grund af sin syntetiske fremstilling.

Bedste egenskaber til en lang række slibeopgaver

Den store fordel ved Klingspors slibevifte produkter ligger i slibekvaliteten. Den nylon slibevifte NFS 600 tilpasser sig optimalt til arbejdsemnet og gør det muligt at bearbejde vanskelige konturer. Den opnår altid en jævn finish**. Desuden tilbyder Klingspor sine købere den dokumenterede sikkerhed ved tyske mærkevarer, der er testet efter de strenge oSa-retsforskrifter og opfylder den europæiske sikkerhedsstandard EN 13743.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.