NFW 600 Nylonhjul til Metal universal, Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Metal universal
Rustfrit stål

NFW 600 Nylonhjul til overfladebehandling af metal

Nylonhjul NFW 600 er særligt velegnet til mattering og satinering af overflader af rustfrit stål og metal. På grund af sin specielle struktur sikrer slibeværktøjet en ensartet finish i hele dets levetid. NFW 600 nylonhjul anvendes på forskellige slibeværktøjer som f.eks.

  • den ligesliber,
  • en bøjelig aksel og
  • slibestander.

På grund af det store udvalg af huller er nylonhjulet meget alsidig i brug. Den fås også i forskellige størrelser til forskellige anvendelser. Det skal dog bemærkes, at nylonhjul med stor diameter kun kan køre ved en lavere hastighed. Nylonhjul med forskellige kornstørrelser giver mulighed for at graduere slibningen helt ned til den endelige overfladefinish.

Hårdt korn, fast bundet - Nylonhjul NFW 600

Valg af korn og binding er afgørende kriterier for sliberesultatet og levetiden. I NFW 600 nylonhjul anvendes korund som slibekorn. Aluminiumoxid er et syntetisk korn af aluminiumoxid og er kendetegnet ved sin krystallinske, uregelmæssige form. Desuden er korund særlig hårdt og sejt. Begge egenskaber er ideelle til mattering og satinering af metaloverflader. Som bindemiddel bruges syntetisk harpiks, som er kendt for sin høje klæbestyrke.

Optimalt slibemønster med det rigtige værktøj

For at opnå en en ensartet finish og dermed et optimalt slibemønster er det vigtigt at vælge det rigtige værktøj. Nylonhjulet er et godt valg til bearbejdning af lige og buede emner, da den tilpasser sig arbejdsemnet optimalt. Med sin bløde og behagelige slibeadfærd sikrer nylonhjulet en jævn finish på alle de emner, der skal bearbejdes. Det betyder, at slibemidlet opfylder de høje krav, der stilles til industrielle anvendelser. Alle Klingspor-slibehjul er testet i henhold til oSa's retningslinjer. Desuden garanterer de overensstemmelse med den europæiske sikkerhedsstandard EN 13743. Det er vigtigt for sikker brug at overholde den maksimalt tilladte hastighed for slibeværktøjet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.