NFW 600 S Lamelhjul til Metal universal, Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Metal universal
Rustfrit stål

NFW 600 S - Lamelhjul til metal og rustfrit stål

Når det drejer sig om et perfekt værktøj til overfladebehandling af metal, er Klingspor NFW 600 S Lamelhjul en ideel partner. Den er designet til bearbejdning af

  • rustfrit stål og
  • metal.

Mattering og satinering bliver en ubesværet affære med dette fremragende forarbejdede nylonhjul. Takket være en særlig lang levetid er den yderst økonomisk. Desuden giver værktøjet et ensartet arbejdsresultat fra start til slut.

Attraktive overflader med nylonhjulet

Den Klingspor NFW 600 S er designet til både satinering og matbehandling af rustfrit stål og andre metaller. Satinerede overflader viser stadig en vis fin struktur, som også kaldes satineringstræk. Matfinish giver emnet en diffus refleksion i hele emnet. Formålet med denne overfladebehandling er hovedsagelig æstetisk, hvorfor den ofte anvendes til møbler eller rammer. Med dette nylonhjul overføres det kontakttryk, der påføres, præcist til emnet. Dette gør det muligt at påvirke den visuelle effekt præcist.

Slidstærke nylon lameller til kontinuerlig brug

Kvalitet uden kompromis er også tydeligt i forarbejdningen af Klingspor NFW 600 S. lamelslibehjul består af en kerne af syntetisk harpiks, som de specielle nylon lameller er radialt forbundet med. På disse er der påført korund som slibemiddel. Det har en høj sejhed og er derfor modstandsdygtigt over for revner eller brud. Den dermed forbundne økonomiske slidadfærd fører til en høj økonomisk effektivitet.

Det rigtige mål: hastighed og diameter

En maksimal hastighed på 19 m/s er ideel for et optimalt arbejdsresultat med lamelslibehjulet. Ved denne hastighed rettes lamellerne lodret op ved hjælp af centrifugalkraften. Hvis hastigheden er for lav, bøjer lamellerne for meget. Dette påvirker finishkvaliteten og sliddet på valsen. For at sikre en perfekt funktion skal valsediameter og hastighed være i det rette forhold. Hvis maskinens hastighed kan justeres, afhænger det af størrelsen på den valgte valse. Hvis maskinen ikke er hastighedsreguleret, vælges en passende valse fra Klingspors brede sortiment. NFW 600 S opfylder EU-standarden EN 13743 og opfylder også de strenge krav i oSa-retningslinjerne.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter