NPA 400 Nylon Slibeark til Rustfrit stål, Metal universal, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Træ
Maling
Lak
Plast

Perfekt glans med NPA 400 nylon slibeark

NPA 400 nylon slibeark fra Klingspor kan bruges til at give en lang række forskellige materialer den rette finish. Det drejer sig bl.a. om

  • træ,
  • rustfrit stål,
  • metal.

Overfladebehandling gjort let

Hvad enten træ, rustfrit stål eller andre metaller - materialer af høj kvalitet skal behandles omhyggeligt. Når håndslibning er nødvendig, anbefales det at bruge et slibeark. I modsætning til slibemaskiner kan arbejdet udføres mere præcist i hånden. NPA 400 nylon slibeark er ideel til overfladebehandling. Hvis det materiale, der skal bearbejdes, f.eks. skal tilpasses et eksisterende slibemønster, er dette slibenylon det helt rigtige redskab.

Høj levetid på grund af korundkornet

Nylonarkets korn består af korund. På grund af mineralets lave slitage er der garanti for en lang levetid. korund er fastgjort med syntetisk harpiks. Slibekornet af høj kvalitet sikrer en fantastisk overflade med den rigtige slibning - uanset om det drejer sig om slibemønsterjustering eller finish.

Mange anvendelsesområder med forskellige kornkvaliteter

NPA 400 Nylon slibeark fås i fire forskellige kornkvaliteter. Disse er ideelle til slibning og efterbehandling. Fjernelse af flyve rust eller andre oxiderede pletter fra metaloverflader kan gøres fremragende med nylonarket. Det elastiske nylonark tilpasser sig perfekt til det emne, der skal bearbejdes, og imponerer med sin høje fleksibilitet. Desuden kan nylon slibearket let skæres til, hvis der skal bearbejdes detaljerede eller svært tilgængelige områder. NPA 400 fås i finhederne groft, meget fint, fint og medium. De fine versioner er bedst egnet til efterbehandling og udglatning. De grovere kvaliteter kan f.eks. bruges til ru overflader, der skal males, eller til at rense materialet. NPA 400-Nylon slibeark fra Klingspor overbeviser med sin alsidige anvendelsesmuligheder. Både professionelle og gør-det-selv-folk er overbeviste af slibenylonets kvalitet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.