NRO 400 Nylonruller til Rustfrit stål, Metal universal, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Træ
Plast
Maling
Lak
Spartelmasse
Anvendelsesområder
Gelænderkonstruktion
Metalarbejde
Træforarbejdende industri

Klingspor NRO 400 nylonrulle - all-rounderen til overfladebehandling

NRO 400 nylonrullen med korund slibemiddel er ideel til overfladebehandling. Som en ægte all-rounder overbeviser den med førsteklasses kvalitet til en favorabel pris. Dens fleksibilitet muliggør en optimal tilpasning til det pågældende emne. Med slibemidlet korund anbefales denne sliberulle til overfladebehandling af metaller og træ.

Slibemiddel korund - perfekt til overfladebehandling af metal og træ

Slibemidlet i NRO 400-nylonrullen er korund. Der anvendes syntetisk harpiks til at binde slibemidlet. Dette sikrer en nøjagtig tilpasning til det emne, der skal bearbejdes. Denne nylonrulle anvendes til overfladebehandling af

  • metaller i almindelighed,
  • rustfrit stål og
  • træ.

NRO 400-nylonrullen fra Klingspor fås i finhederne Very Fine, Fine, Medium og General Purpose. Det passende valg afhænger af den påtænkte anvendelse. De fine og ekstra fine versioner anbefales til udjævning og til en perfekt finish, mens finhedsgraderne medium- og General Purpose er velegnede til rengøring og til at gøre overfladen grovere. Denne nylonrulle er velegnet til generel overfladebehandling og kan anvendes uden tilstopning.

Nem og effektiv overfladebehandling i hånden og på maskine

De fremragende slibeegenskaber og den fremragende tilpasningsevne gør NRO 400-nylonrullen nem og effektiv til overfladebehandling. Her viser pris-ydelsesforholdet sig at være yderst fordelagtigt. Nylonrullen har vist sig at være velegnet til arbejde med håndholdte slibemaskiner og overfladebehandling i hånden. Materialet kan skæres rent og let.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.