NRO 500 Nylonruller til Rustfrit stål, Plast, Maling, Lak, Spartelmasse

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Materialer
Rustfrit stål
Plast
Maling
Lak
Spartelmasse
Metal universal
Træ
Anvendelsesområder
Gelænderkonstruktion
Metalarbejde
Træforarbejdende industri

NRO 500 - den ideelle nylonrulle til opruening, efterbehandling og afgratning

NRO 500 nylonrullen bruges til at give overfladerne på emner den ønskede struktur. Stoffet af nylon er fugtet med siliciumcarbidkorn. Syntetisk harpiks tjener som bindemiddel. Herved skabes et blødt slibemiddel med høj fleksibilitet. Produktet er velegnet til alle gængse slibemetoder, f.eks.

  • tør slibning og
  • slibning med vand,
  • med et let rengøringsmiddel,
  • med væske og
  • med olie.

Nylon-baserede slibemidler fjerner grater fra metaller, f.eks. rustfrit stål, og reducerer ruhed på træ og plast. Det er velegnet til at opnå en jævn overfladefinish.

Med en bred vifte af anvendelsesmuligheder

NRO 500 nylonrulle har vist sig at være velegnet til rengøring, nivellering, mattering og opruening, fjernelse af anløbning på metal, efterbehandling, fjernelse af fibre fra træ og finslibning. Det har vist sig at være en fordel, at nylon ikke bliver tilstoppet af støv. Ved slibning med konventionelt sandpapir kan slibemidlet efterhånden blive tilstoppet af slibning og støv fra emnet. Dette kan reducere slibeeffekten.

Til hånd- og maskinslibning

Slibning i hånden anbefales især til svært tilgængelige områder som f.eks. underskæringer, komplekse geometrier, gitter og hule former. Til behandling af buede overflader, profiler og kurver kan nylonrullen NRO 500 fastgøres til specielle slibehandsker med en self-fastening. Ved behandling af flade overflader, efterbehandling og rengøring er dette slibemiddel også velegnet til brug med en maskine. Dette reducerer behandlingstiden. Ved at bruge det på en excentersliber får arbejdsemnet en ensartet struktur.

NRO 500 nylonrulle fra Klingspor fås fra Medium til Ultra Fine.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter