NUD 500 Kvalitets-lærredsskiver til Legeret stål, Højlegeret stål, Ikke-jernholdigt metal, Letmetal, Krom- og nikkelstål, Stål, Titan

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Tallerken Glasvæv
Udførelse Plan
Materialer
Legeret stål
Højlegeret stål
Ikke-jernholdigt metal
Letmetal
Krom- og nikkelstål
Stål
Titan
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Rengør og forpolér metal: De højtydende nylon-skiver NUD 500 anvendes til professionel forpolering af *metal:

  • Legeret stål,
  • Højtlegeret stål,
  • Ikke-jernholdigt metal,
  • Letmetal,
  • Krom,
  • Nikkelstål,
  • Titanium og
  • Stål.

Den højtydende nylonskive kan anvendes på alle vinkelslibere med justerbar hastighed og 22,23 mm montering. De fås i diametre på 115 mm og 125 mm og i forskellige finhedsgrader fra grov til meget fin.

Rengøring og forpolering af metal med vinkelsliberen

Den Højtydende nylonskive NUD 500 fra Klingspor gør rengøring og forpolering lettere: Stål og mange andre metaller kan perfekt friholdes for korrosion, f.eks. rødrust eller patina. De højtydende nylonskiver NUD 500 med en lav overfladeruhed gør overfladen meget jævnt. Overfladestrukturerne bevares i vid udstrækning. Det fine slibestøv tilstopper ikke nylonet, men transporteres udad ved hjælp af centrifugalkraften. Den høje hastighed på 63 m/s garanterer en hurtig fremgang i arbejdet. High performance nylonkiver NUD 500 er velegnet til grundig rengøring, rensning og forbehandling - i en enkelt arbejdsgang. Unødvendige værktøjsskift og mellemliggende trin er elimineret. Det sparer tid - arbejdet er let at udføre. Selv reparerede områder og svejsesømme kan slibes perfekt med NUD 500. De bliver næsten usynlige, og slibemønstret kan tilpasses resten af emnet.

Overfladebehandling med siliciumcarbid: Højtydende nylonskiver NUD 500

Siliciumcarbid har lignende egenskaber som diamant. Det gør det interessant for slibningsteknologien og muliggør et attraktivt pris-ydelsesforhold. De skarptskårne og robuste korn klæber fremragende til højkvalitets nylonlærred. Resultatet er overbevisende: god levetid med ensartet kvalitet. Med over 125 års erfaring er Klingspor en af de internationale markedsledere inden for slibemidler. Gennem intensivt forskningsarbejde og strenge kontroller får specialisterne det fulde potentiale ud af højtydende nylonskiver NUD 500.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter