PW 2000 Afrensningsskive til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast, Metal universal, Sten

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Metal universal
Sten

PW 2000 - Afrensningsskive til maling, lak, spartelmasse, plast, metal og sten

Afrensningsskiven ekstra coarse er særlig grov og er velegnet til bearbejdning af materialer som

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • plast,
  • metal og
  • sten.

Anløbsfarver og oxidlag kan fjernes lige så let med dette produkt som rust- eller malingrester. Det egner sig også glimrende til rengøring af svejsesømmene. Der er ingen tilstopning at bekymre sig om med denne afrensningsskive. De, der lægger vægt på de bedste resultater i deres arbejde og ønsker at afslutte slibe- og rengøringsarbejdet så hurtigt som muligt, bør derfor bruge denne specielle nylonskive.

Afrensningsskiven fås til enhver opgave

Afrensningsskiven fås fra Klingspor til forskellige anvendelsesområder. Afhængigt af diameteren kan den anvendes ved maksimale hastigheder på 3.800, 5.000 og 7.600 omdrejninger pr. minut. Afrensningsskiven anvendes både i kommercielle applikationer og i hobbybranchen og yder fremragende service overalt.

Rengøringsskive til de bedste resultater

Denne rengøringsskive tilbyder mange af de typiske Klingspor-fordele til daglig brug. Faste bindinger, produktion i overensstemmelse med alle relevante sikkerhedsstandarder og et højt sikkerhedsniveau under brug er kendetegnende for Klingspor-produkter. De kan anvendes på alle almindelige lige slibemaskiner eller endda på en boremaskine. Allerede efter kort tid kan brugeren opnå de bedste resultater med denne afrensningsskive. Dette gør produktet velegnet til overfladebehandling af høj kvalitet og opfylder selv de højeste krav fra professionelle brugere. Andre fordele er de anvendte materialers ekstremt høje modstandsdygtighed og den til enhver tid optimale kraftoverførsel til arbejdsemnet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.