QMC 400 Quickdisc til Maling, Lak, Spartelmasse, Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Rustfrit stål
Metal universal

QMC 400 - Quick Change Disc til maling, lak og spartelmasse

Universelt anvendelig og nem at bruge - Quick Change Disc med plastlukning: Quick Change Disc med plastlukning er ideelt til behandling:

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • metal.

Den er derfor ideel til finslibning af overflader eller afrensningsarbejdelak. Af denne grund tilbydes skiven kun i finhederne Medium, Fine og Very Fine. blødt nylon dækker skivens overflade. Slibemidlet er korund. Dette er et syntetisk slibekorn fremstillet af aluminiumoxid. Brugen af et syntetisk slibemiddel til denne skive garanterer en ensartet kvalitet.

Effektivt arbejde med Quick Change Disc med metalfastgørelse

For at udføre afrensnings arbejde på lak og andre materialer skal skiven placeres på en bagskive. I tilfælde af Quick Change Disc med plastlås sker dette ved at skrue den på en indvendig metalstift. Ved hjælp af QCA 555-adapteren kan skiven anvendes i enhver kommercielt tilgængelig vinkelsliber. Dette gør det muligt at udskifte slibeskiverne hurtigt og gør arbejdet meget mere effektivt. Klingspor tilbyder slibeskiver i mange forskellige størrelser og med forskellige hårdhedsgrader. Hvis blødt nylon kombineres med en tilsvarende blød bagskive, kan afrensningsarbejde også udføres på ekstremt følsomme lakker. Hvis der derimod skal fjernes mere materiale under bearbejdningen, er en tilsvarende hårdere bagskive nødvendig.

Hvad man skal være opmærksom på ved opbevaring af slibeskiverne

For at undgå skader og tilsmudsning bør slibeskiverne forblive i deres originale emballage, indtil de anvendes. De skal beskyttes mod varme, direkte sollys og kontakt med fugt. En opbevaringstemperatur på 18 °C til 22 °C er ideel. Luftfugtigheden bør ikke overstige 65 %. Hvis luften er for fugtig, kan slibeskivens underlag optage fugt og efterfølgende bule ud .

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.